Nieky Holzken vecht in Japan! 'Dit kost het om te kijken vanuit je luie stoel' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken vecht in Japan! 'Dit kost het om te kijken vanuit je luie stoel'

Nieky Holzken vecht in Japan! 'Dit kost het om te kijken vanuit je luie stoel'

ONE Championship, de toonaangevende vechtsportorganisatie in Azië, zal op 28 januari zijn langverwachte terugkeer maken naar de Japanse hoofdstad Tokio.

Een van de meest opvallende gevechten van de avond is de confrontatie tussen de Nederlandse vechtsportlegende Nieky Holzken en de Japanse ster Yoshihiro 'Sexyama' Akiyama. Dit gevecht belooft een spectaculaire show te worden, aangezien het bestaat uit een unieke combinatie van verschillende vechtstijlen: één ronde boksen, één ronde Muaythai en een ronde MMA.

Kijkopties en kosten

Voor de Nederlandse fans is het gevecht online te volgen. In tegenstelling tot eerdere evenementen van ONE, die gratis te bekijken waren, zal het dit keer €34,99 kosten om Holzken in actie te zien. De beste manier om het evenement te bekijken lijkt via Global TV, aangeboden door ONE zelf.

Headliner tussen Superlek vs. Takeru

Terwijl enkele van de meest iconische vechtsportatleten uit de moderne geschiedenis samenkomen in de Ariake Arena in Tokio voor ONE 165: Superlek vs. Takeru, staat de hoofdattractie in het teken van twee van de grootste pond-voor-pond-aanvallers ter wereld. Ze zullen strijden in een episch wereldtitel-supergevecht.

Regerend ONE Flyweight Kickboxing-wereldkampioen Superlek Kiatmoo9, bekend om zijn onoverwinnelijkheid, snelheid en knock-outkracht, zal zijn titel verdedigen tegen Takeru Segawa, een driedivisie K-1 wereldkampioen en een ware levende legende in de vechtsportwereld.

Andere belangrijke gevechten

Naast de hoofdattractie zijn er nog andere belangrijke gevechten die de aandacht trekken. ONE Lightweight Submission Grappling-wereldkampioen Kade Ruotolo zal zijn titel verdedigen tegen Tommy Langaker in een rematch van hun klassieke gevecht uit juni 2023.

Ook staat de Japanse legende en voormalig ONE Lichtgewicht MMA-wereldkampioen Shinya Aoki tegenover het Amerikaanse fenomeen Sage Northcutt, een match die al bijna drie jaar in de maak is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws