'Nieky Holzken de echte koning van de vechtsport': Er ontbreekt nog 1 ding Nieuws
Nieuws

'Nieky Holzken de echte koning van de vechtsport': Er ontbreekt nog 1 ding

'Nieky Holzken de echte koning van de vechtsport': Er ontbreekt nog 1 ding

Nieky Holzken, de voormalige Glory kampioen, heeft afgelopen weekend zijn status als grote naam in de vechtsportwereld bevestigd. Tijdens ONE Championship 165 nam hij het op tegen de legendarische Yoshihiro “Sexyama” Akiyama in een uniek gevecht dat drie verschillende vechtstijlen combineerde: boksen, Muaythai en MMA. Holzken's superieure bokstechnieken bleken te veel voor de Japans-Koreaanse vechter, waardoor hij het gevecht domineerde.

De twijfels van Sexyama's fans komen uit

Voorafgaand aan het gevecht waren er twijfels onder de fans van Sexyama. Zij vreesden dat het beginnen met boksen in plaats van MMA in het nadeel zou zijn van Akiyama. Echter, insiders benadrukten dat zelfs als het gevecht met MMA was begonnen, Holzken waarschijnlijk op dezelfde dominante wijze zou hebben toegeslagen. Dit gevecht heeft wereldwijd de invloed en vaardigheden van Holzken onderstreept.

Holzken's jacht op de ONE titel en zijn persoonlijkheid

Hoewel Holzken al veel heeft bereikt, ontbreekt de ONE titel nog op zijn palmares. Maar het is niet alleen zijn vechtstijl die hem populair maakt. Zijn nuchtere en bescheiden houding, in combinatie met zijn trouw aan zijn jeugdliefde, maakt hem een geliefde figuur in de vechtsportwereld.

Een expert benadrukt dat Holzken, in tegenstelling tot sommige andere vechters, niet veranderd is door zijn succes en trouw is gebleven aan zijn waarden en naasten. "Nieky is altijd gewoon gebleven en bescheiden, geen grote mond, geen rare dingen en is nog altijd bij zijn jeugdliefde", zegt een expert. "Wat je vaak ziet is dat als vechters in het geld komen na hun succes alles en iedereen om zich heen laten vallen en gaan voor de fame."

Nieky Holzken's recente overwinning bij ONE Championship 165 is een bewijs van zijn veelzijdigheid en vaardigheid in verschillende vechtstijlen. Zijn nederige persoonlijkheid en trouw aan zijn roots maken hem een unieke en gerespecteerde figuur in de wereld van de vechtsport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws