'Nederland veroveren': Kracht van de ONE Championship vechtsportorganisatie Nieuws
Nieuws

'Nederland veroveren': Kracht van de ONE Championship vechtsportorganisatie

'Nederland veroveren': Kracht van de ONE Championship vechtsportorganisatie

ONE Championship maakte gisteren bekend dat al haar events via AD.nl te zien zullen zijn. Wel verstopt achter een betaalmuur of lidmaatschap van de online krant, maar dat is geen verschil met grote concurrent Glory waarvoor je een videoland abonnement moet hebben om haar events te bekijken.

Het nieuws dat alle events van ONE inclusief de PPV uitzendingen via het AD.nl te zien zullen zijn werd door de fans met enthousiasme ontvangen. De uitzendtijden zijn vooral in de middag uren en op vrijdagen, met uitzondering van sommige events die op zaterdag plaatsvinden zoals die in Amerika worden gehouden.

Events in ons land organiseren doet ONE nog niet maar er is al jaren sprake van het feit dat de Aziatische organisatie er wel oren naar heeft. Zo zijn er in het verleden al gesprekken geweest om deze te organiseren en uitzenden. ONE biedt kickboksen, MMA en recentelijk ook boksen.

Veel vechtsport events

De kracht van ONE is dat deze wekelijks events organiseren vanuit Bangkok in het wereldberoemde Lumpinee Stadium waar ook een aantal Nederlanders en Marokkanen te zien zijn. Grote namen als Nieky Holzken en Regian Eersel spreken tot de verbeelding.

In vergelijking met concurrent Glory die gemiddeld 11 events per jaar doen of een Enfusion (die ook MMA naast kickboksen brengen, red), is dat veel. Vechtsport fans willen zoveel mogelijk gevechten zien en met de samenwerking tussen ONE en DPG het moederbedrijf van het AD komt dit nu uit. Het ziet er naar uit dat ONE hard op weg is om ons land en de harten van de fans te gaan veroveren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws