Ben Saddik's coach El Badaoui kritisch: 'Verkeerde Glory mensen maken de keuzes' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ben Saddik's coach El Badaoui kritisch: 'Verkeerde Glory mensen maken de keuzes'

Ben Saddik's coach El Badaoui kritisch: 'Verkeerde Glory mensen maken de keuzes'

Said El Badaoui de trainer coach van Jamal Ben Saddik en Nordine Mahieddine doet een boekje open over wat er voorafgaand aan de Glory zwaargewicht Grand Prix is gebeurt met zijn vechters. El Badaoui neemt dan ook geen blad voor de mond.

Duidelijker kan de boodschap van El Badaoui niet zijn over de Grand Prix en en controverse er om heen. Deze werd last minute aangekondigd met een winner takes all. Dus dat je als vechter niet wint voor een enkel bedrag zou moeten vechten.

Onjuiste beslissers aan het werk

Ook geeft El Badaoui aan dat de loting als een verrassing kwam, zo zouden Nabil Khachab en teamgenoot niet tegen elkaar geloot worden Nordine Mahieddine. Toch gebeurde dit tegen de afspraken in. "Op de achtergrond gebeuren er dingen die niet goed zijn, Glory moet dit veranderen", zegt El Badaoui.

Wat Jamal Ben Saddik betreft deze heeft nooit aangegeven niet te willen vechten aldus de topcoach. Die ook desgevraagd aangeeft moe te worden van alle perikelen die rondom de Glory Grand Prix zijn ontstaan met zijn vechters.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws