Glory-kampioen Abena belooft vergelding tegen Khbabez: 'Tijd voor karma' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory-kampioen Abena belooft vergelding tegen Khbabez: 'Tijd voor karma'

Glory-kampioen Abena belooft vergelding tegen Khbabez: 'Tijd voor karma'

Donegi Abena staat voor de taak om zijn glory lichtzwaargewicht titel deze zaterdag 9 maar te verdedigen tegen rivaal Tarik Khbabez. Volgens Abena is het tijd voor wraak en gaat hij karma uitdelen.

Dat de partij tussen Abena en Khbabez geen vriendelijk dansje door de ring wordt is duidelijk. Zowel Abena en Khbabez hebben een appeltje met elkaar te schillen. "Ik heb hard getraind en mij voorbereidt om tegen hem te vechten, sinds februari vorig jaar", zegt Abena die niet kan wachten om de ring te delen met de Marokkaanse geweldenaar.

Khbabez krijgt zijn karma

"Ik hoop nu te kunnen laten zien wat ik in huis heb voor alle mensen die mijn naam in twijfel trekken", aldus Abena. "Voor mij is het gewoon karma wat Tarik gaat krijgen." Abena refereert aan de periode dat hij moest afzeggen wegens ziekte tegen Khbabez en deze hier veel kritiek op uitte.

Volgens de fans is Khbabez favoriet in het gevecht met Abena, een gevecht met een echte verhaallijn waar fans van smullen. Zaterdag zal blijken wie zich de onbetwiste kampioen mag noemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws