Abena vs Khbabez: Poll wijst winnaar kampioenen clash aan Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Abena vs Khbabez: Poll wijst winnaar kampioenen clash aan

Abena vs Khbabez: Poll wijst winnaar kampioenen clash aan

Tarik Khbabez lijkt de grote favoriet te zijn onder de fans om de Glory licht zwaargewicht titel mee naar huis te nemen aanstaande zaterdag 9 maart in het Gelredome, Arhem.

Het gevecht van Khbabez tegen kampioen Donegi Abena zal een strijd zijn tussen oude vrienden die rivalen werden en al eerder werd uitgesteld door een blessure bij Khbabez. Inmiddels interim kampioen is Khbabez gebrand op de gouden titelriem van Glory.

De nieuwe koning van de ring

Uit een poll gedaan door Vechtsport Info onder haar volgers blijkt dat Khbabez met maar liefst 64% van de stemmen de grote favoriet is om Abena te verslaan. Of dit in de praktijk ook zo zal zijn zal moeten blijken aangezien er een harde strijd verwacht wordt.

tarik khbabez

Abena die recentelijk terugkeerde van een zwaar trainingskamp in Thailand zal zijn nog niet zolang geleden verworven titel zomaar van zich af laten pakken. Het gevecht tussen Khbabez en Abena vindt plaats tijdens het event waar ook het 8 man toernooi wordt uitgevochten met daarin onder andere Glory kampioen Rico Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws