Grote Glory Kickboxing concurrent betreedt NL-markt: 'Elke week live events' Nieuws
Nieuws

Grote Glory Kickboxing concurrent betreedt NL-markt: 'Elke week live events'

Grote Glory Kickboxing concurrent betreedt NL-markt: 'Elke week live events'

Glory Kickboxing krijgt er flinke concurrentie bij nu de events van ONE Championship wekelijks te zien zullen zijn via AD.nl. De Aziatische vechtsportorganisatie gaat een samenwerking aan met het Nederlandse Mediabedrijf DPG.

Dat de events van ONE Championship op regelmatige basis te zien zullen zijn via het platform van het AD.nl is goed nieuws voor de Nederlandse vechtsport fans. Eerder vandaag lichtte ONE onze redactie in over de samenwerking en de titelverdediging van Regian Eersel op 6 april.

Veel bekende Nederlandse vechters op het rooster

ONE is thuisbasis voor een groot aantal Nederlandse kickboksers en MMA-vechters, namen als Nieky Holzken, Mo Boutasaa en Reinier de Ridder klinken deze dan ook bekend in de oren.

James Marsh, Vice President, Global Media Rights Europe verklaarde: “We zijn blij om samen te werken met een van Europa’s grootste mediagroepen in DPG Media, om ONE-evenementen en -programmering te leveren aan vechtsportfans in Nederland. Met het bereik en de reputatie van DPG Media in de markt zijn we enthousiast over het potentieel dat deze samenwerking heeft om het profiel van ONE binnen het bredere publieke bewustzijn in Nederland te vergroten.”

ONE Championship is een grote organisatie

De Aziatische organisatie met strakke hand geleidt door Chatri Sityodtong heeft de afgelopen jaren bewezen stabiel te zijn en grote events te organiseren. Recent landde ONE in Amerika waar deze de strijd aangaat met de UFC. In ons land zal Glory die in 2023 elf events organiseerde de hete adem van ONE in haar nek voelen volgens experts (lees verder onder video).

Events organiseert ONE nog niet in Nederland, al stond dit wel op de agenda van de organisatie. "Met de samenwerking met het AD.nl kan het slechts en kwestie van tijd zijn voordat ONE wellicht in ons land events zal organiseren", zegt Alex Kowalski van Vechtsport Info.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws