Nate Diaz slaat aanbod af om tegen bekende influencer te vechten: 'Dit zou enorm zijn' Nieuws
Nieuws

Nate Diaz slaat aanbod af om tegen bekende influencer te vechten: 'Dit zou enorm zijn'

Nate Diaz slaat aanbod af om tegen bekende influencer te vechten: 'Dit zou enorm zijn'

Nate Diaz is altijd we in voor een lekker partijtje knokken echter sloeg hij een zeer lucratief aanbod af zo blijkt. Logan Paul doet een boekje open over het feit dat Diaz een aanbod heeft afgewezen om hem te ontmoeten in de WWE.

Nate Diaz (21-13 MMA) vocht voor het laatst en versloeg Tony Ferguson (25-9 MMA) door overgave tijdens UFC 279 in september 2022. Na die overwinning en na meer dan 15 jaar bij de organisatie, nam Nate Diaz afscheid van de UFC. Als free agent had de 38-jarige Diaz verschillende opties op tafel liggen, waarvan er één een aanbod was om Logan Paul te ontmoeten in de World Wrestling Entertainment.

Nate Diaz zag worstelwedstrijd tegen Logan Paul niet zitten

Zach Rosenfield, de manager van Diaz, vermeldde in augustus al dat Nate een aanbod had gekregen om Paul te ontmoeten in de WWE. Nu bevestigt Logan Paul tijdens een verschijning op 'The MMA Hour' dat het aanbod aan Diaz is gedaan en zegt hij:

"Ja, ze hebben het (aan hem aangeboden). Weet je waarom ik denk dat het niet is gebeurd? Ik weet het niet. Ik denk dat Nate tegen Jake wilde vechten. Er is geen twijfel dat elk evenement dat ik met de WWE doe, enorm zou zijn. Ze zijn een van de grootste sportorganisaties ter wereld. Waar zit de aarzeling? Ik begrijp het niet. Ik ben er zeker van dat hij zijn redenen heeft."

Zoals we allemaal weten, accepteerde Nate Diaz een bokswedstrijd tegen Logan's broer Jake Paul. Het gevecht vond afgelopen augustus plaats in het American Airlines Center in Dallas, Texas, waar 'The Problem Child' Diaz versloeg via unanieme beslissing. Met deze overwinning staat Paul's record in de ring nu op 7 overwinningen en 1 nederlaag (waarvan 4 overwinningen door knock-out).

Wat betreft Logan Paul, hij staat gepland om Bellator-vechter Dillon Danis (2-0 MMA) te ontmoeten in een bokswedstrijd die gepland staat voor zaterdag 14 oktober in de Manchester Arena. Er wordt gespeculeerd of dit gevecht daadwerkelijk zal plaatsvinden, aangezien er geruchten de ronde doen dat Danis zich uit het gevecht zou kunnen terugtrekken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws