Jake Paul roept woede op bij boksfans! 'Waar haalt hij het gore lef vandaan' Nieuws
Nieuws

Jake Paul roept woede op bij boksfans! 'Waar haalt hij het gore lef vandaan'

Jake Paul roept woede op bij boksfans! 'Waar haalt hij het gore lef vandaan'

Boksfans wereldwijd staan perplex over de aanwezigheid van Jake Paul in de boksring naast Oleksandr Usyk en zijn boos over zijn vergelijking met de grote kampioen.

Usyk verdedigde zijn zwaargewicht wereldtitels door Daniel Dubois knock-out te slaan in Polen op zaterdagavond, en YouTube-bokser Paul stapte de ring in om de Oekraïner te feliciteren. Na Usyk's overwinning op Daniel Dubois vinden boksfans het onbegrijpelijk dat Jake Paul zich überhaupt in de ring bevond met Oleksandr Usyk.

Usyk verdedigde zijn verenigde zwaargewicht wereldtitels afgelopen weekend door Dubois in de negende ronde knock-out te slaan. De overwinning van de Oekraïner ging niet zonder controverse, aangezien hij in de vijfde ronde werd neergehaald door een laag geplaatste klap van Dubois. Veel fans waren echter overtuigd dat de klap legaal was en dat Usyk had moeten worden geteld.

YouTube-bokser Paul reisde naar Polen voor het wereldtitelgevecht en zat aan de ring met zijn zakenpartner Nakisa Bidarian. Fans waren verbaasd om Paul kort na Usyk's overwinning in de ring te zien, waarbij een gebruiker schreef: "Waarom is hij in hemelsnaam daar?" en een ander toevoegde: "Wat doet hij in de ring?"

Verontwaardiging onder Boksfans over Jake Paul's Aanwezigheid in de Ring met Oleksandr Usyk

"Eerste keer dat hij in de ring staat met een echte bokser", voegde een derde gebruiker toe, gevolgd door een vergelijkbare opmerking: "De enige keer dat Jake Paul in de ring zal staan met een echte bokser." Een andere gebruiker vertelde Paul zonder mededogen: "Je denkt dat door rond te hangen met echte boksers en aan de ringside te zitten, je jezelf op de een of andere manier een bokser maakt. Wil je een bokser zijn, vecht dan tegen boksers, niet tegen MMA-vechters."

Paul's voorspelling voor het gevecht van Usyk kwam uit toen hij zijn gedachten over het wereldtitelgevecht deelde: "Oh man, ik hou van beide vechters maar ik denk dat Usyk hem in de negende ronde knock-out zal slaan." Paul's promotiebedrijf Betr pronkte met zijn voorspelling door na het gevecht te tweeten: "Hij had gelijk! 9e ronde." De YouTube-bokser tweette toen: "Zeiden jullie het niet? 9e ronde."

Naderhand plaatste Jake Paul een tweet met de tekst "Voel herkenning", terwijl hij te zien was terwijl hij Usyk in de ring omhelsde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws