Jake Paul schokt fans met juiste voorspelling over uitkomst gevecht! 'Helderziend' Nieuws
Nieuws

Jake Paul schokt fans met juiste voorspelling over uitkomst gevecht! 'Helderziend'

Jake Paul schokt fans met juiste voorspelling over uitkomst gevecht! 'Helderziend'

Jake Paul verbaast boksfans met ringside plaats bij Oleksandr Usyk vs Daniel Dubois gevecht en dat zijn voorspelling uitkomt datt Usyk Dubois Knock-out zou slaan in ronde 9.

Hoewel het normaal is om een ​​beroemdheid bij een grote bokswedstrijd te zien, waren kijkers die afstemden op het gevecht tussen Oleksandr Usyk en Daniel Dubois verbaasd om Jake Paul ringside te zien.

YouTube-sensatie Jake Paul is geen onbekende als het gaat om het opschudden van de gemoederen. Gedurende zijn carrière, of het nu als beroemdheid-bokser is of als acteur op Disney Channel, lijkt de schijnwerper altijd op 'the Problem Child' te schijnen. De laatste jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een professioneel vechter.

Jake Paul doet juiste voorspelling gevecht Oleksandr Uysk tegen Daniel Dubois

Eerder deze maand stond hij tegenover UFC-legende Nate Diaz en versloeg de MMA-ster in het American Airlines Center in Dallas, Texas. Slechts enkele weken na zijn overwinning op Diaz verscheen Paul onverwacht ringside bij het gevecht tussen Oleksandr Usyk en Daniel Dubois in Polen, tot grote ergernis van kijkers thuis.

"Daar hebben we Jake Paul aan de ringside," zei Darren Fletcher van TNT Sports terwijl de uitzendcamera naar 'the Problem Child' draaide. "Hij heeft gisteren wat tijd doorgebracht met Oleksandr Usyk. Altijd blij om voor de camera te verschijnen, nietwaar Jake?"

Jake Paul is helderziend

Een boze fan schreef op sociale media: "Waarom geeft @tntsport die Jake Paul zendtijd en waarom praten de commentatoren over hem alsof hij relevant is als bokser!" "Zonnebrillen binnenshuis zouden verboden moeten worden."

Zoals Fletcher vermeldde, werd Paul eerder in de week gespot tijdens een ontmoeting met Usyk. En voorafgaand aan het gevecht sprak Paul met TNT Sports' Josh Denzel over waarom hij het gevecht in Polen wilde bijwonen en wat hij dacht dat er tussen Usyk en Dubois zou gebeuren.

"Ik wilde gewoon hierheen komen en hem steunen," legde Paul uit. "Ik denk dat Usyk hem later in het gevecht knock-out slaat, in de negende ronde." Fans reageerde later dat Jake Paul wel helderziend zou moeten zijn of over magische voorspelling krachten zou moeten beschikken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws