UFC kampioen Sean O'Malley daagt topbokser Gervonta Davis uit: 'Dit gaat gebeuren' Nieuws
Nieuws

UFC kampioen Sean O'Malley daagt topbokser Gervonta Davis uit: 'Dit gaat gebeuren'

UFC kampioen Sean O'Malley daagt topbokser Gervonta Davis uit: 'Dit gaat gebeuren'

Sean O'Malley aangegeven dat hij graag wil vechten tegen bokser Gervonta Davis. De nieuwbakken UFC kampioen doet zijn uitspraak na zijn overwinning op oud-kampioen Aljamain Sterling gisteren.

De kersverse UFC kampioen is er duidelijk over; "Ik zou het ook niet erg vinden om Gervonta Davis knock-out te slaan," zei O'Malley.. "Ik weet dat mensen zullen zeggen, 'Oh, je wilt net zoals Conor McGregor zijn.' Maar ik zeg je, dit gaat gebeuren."

Sean O'Malley verwacht steun van de UFC

Hij voegde eraan toe: "Het zou eerder kunnen gebeuren dan je denkt... de UFC staat achter zulke dingen als het groot genoeg is. Met die prestatie komen we dichterbij. Misschien moet ik nog een paar gevechten winnen, nog een titel pakken. Ik weet niet of hij überhaupt wel een grote ster is waarvoor de UFC dit zou toestaan, maar het gaat gebeuren."

De laatste tegenstander van Davis, Ryan Garcia, uitte twijfels over O'Malley's boksvaardigheden. Davis sloeg Garcia knock-out met een lichaamsslag in de zevende ronde, waarmee zijn record verbeterde naar 29-0.

O'Malley verbeterde zijn MMA-record naar 17-1 met zijn overwinning op Sterling. De 28-jarige heeft ook professioneel gebokst en behaalde in 2016 een TKO-overwinning op David Courtney in zijn enige bokswedstrijd.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws