Khabib's Manager zegt dat 'hoer' Conor McGregor uit pensioen moet komen MMA Nieuws
MMA Nieuws

Khabib's Manager zegt dat 'hoer' Conor McGregor uit pensioen moet komen

Khabib's Manager zegt dat 'hoer' Conor McGregor uit pensioen moet komen
Khabib's Manager zegt dat 'hoer' Conor McGregor uit pensioen moet komen

Ali Abdelaziz de manager van UFC kampioen Khabib Nurmagomedov kan het bloed van Conor McGregor wel drinken. Zo haat hij de Ierse vechter.

Abdelaziz ontwikkelde zijn boosheid op "The Notorious" nadat deze zijn pupil Khabib tot de grond afbrandde. Ook viel McGregor tegenstander Khabib aan over zijn moslim geloof en zei dat diens vrouw een theedoek droeg.

Dat alles en meer zette flink kwaad bloed bij Abdelaziz die nu vindt dat McGregor maar uit pension moet komen. "Dezelfde oude hoer, hij wil aandacht. Hij beroofde de arme Amanda Nunes uit haar moment. Hou op,"twitterde Abdelaziz. Die McGregor ervan beschuldigd het glorie moment van kampioen Nunes te hebben ontnomen.

Aandacht vrager

Nunes verdedigde tijdens UFC 250 twee weken geleden met succes één van haar twee wereldtitels tegen Felicia Spencer. Valk daarna twitterde McGregor dat hij met pensioen ging. In wat hij een perfect getimed moment moet hebben gevonden om. een groot publiek te pakken.

"Op dit moment wordt hij gestraft voor zijn slechte gedrag", vertelde Abdelaziz in een recent interview aan TMZ Sports. "Ga tegen Tony Ferguson vechten, blijf bezig, blijf actief. Ga met Jorge Masvidal vechten. Blijf actief, ik wil activiteit zien. Weet je nog dat hij dat tegen ons allemaal zei? Raad eens? Payback is een bitch. "

Vecht en stop met lullen

"Conor heeft veel goede zaken gedaan," gaf Abdelaziz toe. "Maar UFC stopt niet zonder Conor, we stoppen niet zonder Conor. Zal Khabib met hem vechten? Hij kan het vergeten. Ik denk niet dat Khabib met hem zal vechten. Zal Gaethje met hem vechten? Ik weet het niet. Kan zijn. "

"Maar aan het eind van de dag zou ik Conor nog een gevecht willen zien doen voordat hij een titelkans krijgt. Ik zou hem graag tegen Tony Ferguson willen zien vechten. Ik denk dat dit het gevecht is van veel mensen … het is een goed gevecht. Ze hebben een geschiedenis en ik denk dat ze moeten vechten om te zien wie de nummer één is. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws