Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen

Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen

Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen

Conor McGregor over zijn pensionering. De UFC wilde macht tonen en over me heen lopen maar dat laat ik niet gebeuren zegt McGregor.

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen Conor McGregor onthulde details over zijn redenen om te stoppen met MMA-vechten. Conor McGregor kondigde zaterdagnacht sensationeel aan via een tweet dat hij met pensioen ging bij de UFC. De aankondiging van de Ier kwam vlak nadat UFC 250 was afgesloten.

Ik maak het zelf wel uit

Zondag meldde ESPN MMA meer details over het besluit van McGregor om te stoppen. Een belangrijke bron van onenigheid tussen McGregor en de UFC bleek welke gevechten hij moest voeren. En wanneer hij ze moest doen.

“Ik heb een plan en een methode opgesteld die de juiste zet was, de juiste methode”, zei McGregor. “De UFC wil daar altijd tegenin gaan en het niet laten gebeuren of het gewoon doordrukken. Wat ik ook zeg, ze willen ertegenin gaan om een ​​soort macht te tonen.”

Niet normaal meer

“Ze hadden mij gewoon moeten laten vechten tegen Justin Gaethje voor de tussentijdse titel dit zou de bal gewoon aan het rollen hebben gehouden. ” De meningsverschillen over gewichtklassen bleken een echt knelpunt voor McGregor en de UFC. Waarbij de Ier zei dat de eisen van de UFC niet normaal waren.

Ook is McGregor niet mee gemotiveerd zo zegt hij dat hij sinds het gevecht tussen Woodley en Burns dat “zak er maar in”. Over de uitdaging gedaan door Anderson Silva wilde McGregor ingaan. Ook hier lag de UFC dwars want Silva zou te oud zijn.

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page