Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen

Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen

Conor McGregor geeft uitleg over 3e aankondiging pensioen

Conor McGregor over zijn pensionering. De UFC wilde macht tonen en over me heen lopen maar dat laat ik niet gebeuren zegt McGregor.

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen Conor McGregor onthulde details over zijn redenen om te stoppen met MMA-vechten. Conor McGregor kondigde zaterdagnacht sensationeel aan via een tweet dat hij met pensioen ging bij de UFC. De aankondiging van de Ier kwam vlak nadat UFC 250 was afgesloten.

Ik maak het zelf wel uit

Zondag meldde ESPN MMA meer details over het besluit van McGregor om te stoppen. Een belangrijke bron van onenigheid tussen McGregor en de UFC bleek welke gevechten hij moest voeren. En wanneer hij ze moest doen.

“Ik heb een plan en een methode opgesteld die de juiste zet was, de juiste methode”, zei McGregor. “De UFC wil daar altijd tegenin gaan en het niet laten gebeuren of het gewoon doordrukken. Wat ik ook zeg, ze willen ertegenin gaan om een ​​soort macht te tonen.”

Niet normaal meer

“Ze hadden mij gewoon moeten laten vechten tegen Justin Gaethje voor de tussentijdse titel dit zou de bal gewoon aan het rollen hebben gehouden. ” De meningsverschillen over gewichtklassen bleken een echt knelpunt voor McGregor en de UFC. Waarbij de Ier zei dat de eisen van de UFC niet normaal waren.

Ook is McGregor niet mee gemotiveerd zo zegt hij dat hij sinds het gevecht tussen Woodley en Burns dat “zak er maar in”. Over de uitdaging gedaan door Anderson Silva wilde McGregor ingaan. Ook hier lag de UFC dwars want Silva zou te oud zijn.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page