MMA-icoon Reinier de Ridder traint met oud aartsrivaal Nieuws
Nieuws

MMA-icoon Reinier de Ridder traint met oud aartsrivaal

MMA-icoon Reinier de Ridder traint met oud aartsrivaal

Reinier de Ridder, het Nederlandse MMA-icoon en Aung La Nsang en zijn herenigd bij sportschool Sanford MMA. De voormalige tegenstanders trainen nu samen in Florida. De voormalig vijanden delen de MMA-kooi, in wat een voorbeeld is dat sport verbroederd.

La Nsang en de Ridder stonden twee keer tegenover elkaar in titelgevechten waarbij de Nederlander beide won, maar trainen nu samen. De Ridder traint bij Sanford MMA en plaatste onlangs beelden van hemzelf sparrend met kickbokslegende Tyrone Spong. Ook is de Zuid Afrikaanse topvechter Driekus du Plessis aanwezig.

Samen trainen

Zowel de Ridder als du Plessis vochten bij de Zuid-Afrikaanse EFC organisatie. De Ridder zou de ONE Championship middengewicht en licht zwaargewicht kampioen worden, terwijl Du Plessis bij de UFC tekende en is momenteel ongeslagen in de achthoek.

De Ridder stuurde La Nsang in de openingsronde van hun eerste gevecht om de ONE Championship middengewicht titel te claimen. De rematch laat tot stand, waarbij de Nederlander vijf ronden domineerde om de licht-zwaargewicht titel te veroveren van La Nsang.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws