Woede na illegale winst UFC-vechter: 'Hoe zo niet expres?' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Woede na illegale winst UFC-vechter: 'Hoe zo niet expres?' (video)

Woede na illegale winst UFC-vechter: 'Hoe zo niet expres?' (video)

Martin Buday's winst op Chris Barnett afgelopen nacht op Barnett tijdens UFC Vegas 51 krijgt niet echt applaus. Buday gebruikte een illegale elleboog op het achterhoofd van Barnett, maar krijgt toch de winst toegewezen.

De Slowaak lag ver voor op de scorekaarten bij UFC Vegas 51 toen hij een illegale elleboog op de achterkant van het hoofd van Chris Barnett liet vallen. Maar ondanks dat hij deze foute techniek het gevecht beëindigde, verliet Buday de UFC-kooi zegevierend.

Dit kan toch niet

Dit leidde niet alleen tot boze reacties van Barnett maar ook UFC-vechters die de beslissing betwisten. Ook scheidsrechter Dan Miragliotta ligt onder vuur. De algemene mening is dat het incident had moeten leiden tot een diskwalificatie-overwinning voor Barnett.

Bekijk onderstaand de reacties op de controversiële finish van UFC-zwaargewichtkampioen Francis Ngannou, lichtzwaargewicht-mededinger Jamahal Hill en meer namen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws