Afgelast: Tyrone Spong vs Andy Ruiz gaat niet door - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Afgelast: Tyrone Spong vs Andy Ruiz gaat niet door

Afgelast: Tyrone Spong vs Andy Ruiz gaat niet door

Tyrone Spong ziet zijn wedstrijd die gepland stond voor 16 juli in Mexico tegen Andy Ruiz in het water vallen. Luis Ortiz zal tegen Ruiz de ring in gaan. Een eerder gesloten contract gooit roet in het eten.

Eerder deze week werd het gevecht tussen voormalig Glory kickbokser Spong en Ruiz aangekondigd. Het was de grote kans voor Spong om zich internationaal te vestigen in de bokswereld. Ruiz die een comeback in de planning had zal alsnog vechten, Spong kan voorlopig fluiten naar een gevecht zo meld ESPN.

Ortiz die al furieus was over het gevecht tussen Spong en Ruiz, blijkt eerder akkoord te zijn gegaan om te boksen tegen Ruiz die de wereld schokte in 2019 door boksicoon Anthony Joshua te verslaan. Zes maanden later verloor Ruiz zijn eerder verworven WBA, IBF en WBO titles in de rematch tegen de Brit.

We hadden beter moeten weten

ESPN sprak met Triller Fight Club president David Tetreault, die het gevecht tussen Spong en Ruiz zou hosten. ,,We werken samen met PBC om ervoor te zorgen dat Ruiz zijn verplichtingen jegens beide partijen nakomt”, vertelde Tetreault aan ESPN. ,,Als we hadden geweten dat PBC van plan was om Ortiz met Ruiz te laten vechten, hadden we deze datum nooit gekozen. “

Ortiz, heeft tweemaal gevochten voor de WBC-zwaargewicht titel en beide keren werd hij uitgeschakeld door Deontay Wilder. Ortiz stond voor op de scorekaarten in de rematch van november 2019 toen Wilder de spectaculaire KO scoorde.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page