🎥 Mike Tyson test Jake Paul's sixpack, jochie stelt brutale vragen Nieuws
Nieuws

🎥 Mike Tyson test Jake Paul's sixpack, jochie stelt brutale vragen

🎥 Mike Tyson test Jake Paul's sixpack, jochie stelt brutale vragen

Jake Paul en Mike Tyson gaan op 20 juli de ring in voor een onverwachte bokswedstrijd. Tijdens de persconferenties vliegen de vonken er al af, met Paul die beweert harder te slaan dan Tyson en hem zelfs te kunnen outboxen.

Paul, die bekend staat om zijn controversiële karakter en onervarenheid in de bokswereld, toont zich zelfverzekerd. "Ik ben een geboren zwaargewicht. Dit is waarvoor ik geboren ben, om naar deze gewichtsklasse te gaan. Ik ga Mike laten zien wie meer power heeft, want hij onderschat me. Iedereen onderschat me, en ik weet dat ik harder sla," aldus Paul tijdens de persconferentie.

Naast zijn krachtige stoten, beweert Paul ook dat hij Tyson kan ontwijken en zelfs zijn beroemde stoten kan weerstaan. "Ze noemen hem Iron Mike Tyson, maar ik ben Titanium Jake Paul," grapte Paul.

Mike Tyson kon het niet nalaten om even kort de sixpack van Jake Paul te testen, wellicht met een lichte aanraking maar net genoeg om wat dat te downloaden. Jake voelde zich zichtbaar ongemakkelijk en maakte er een grappig moment van.

Chaotic moment tijdens persconferentie

Tijdens de persconferentie in New York kregen de boksers onverwachts vragen van een kind over hun "bodycount". Paul en Tyson, zichtbaar ongemakkelijk, weigerden hierop te antwoorden. Mike Tyson vroeg nog wel even of de moeder van het jochie in de zaal aanwezig was.

In zijn podcast besprak Paul onlangs het plan van Tyson om zijn seksleven te matigen. Paul, die zelf een relatie heeft met schaatsster Jutta Leerdam, beweerde dat hij dat "echt niet zou kunnen."

Leeftijdsverschil van 31 jaar

De bokswedstrijd tussen Paul en Tyson belooft een spektakel te worden. De spanning is voelbaar, met Paul die vastbesloten is om te bewijzen dat hij, ondanks zijn 31 jaar jongere leeftijd, Tyson kan verslaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws