Rico Verhoeven's grote droom: 'rol als superheld' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven's grote droom: 'rol als superheld'

Rico Verhoeven's grote droom: 'rol als superheld'

Rico Verhoeven is niet alleen een van de meest dominante kickboksers ter wereld maar heeft ook zijn zinnen gezet op Hollywood.

In een interview met De Telegraaf vertelt Verhoeven over zijn grote ambitie en ziet een rol als superheld wel zitten. Hij heeft onlangs voor drie jaar bijgetekend bij Glory Kickboxing en is voorlopig nog niet van plan om te stoppen met kickboksen.

"Ik ben mede-eigenaar van vijf bedrijven in branches waar ik me enorm in thuis voel", zegt Verhoeven. Denk aan ijsbaden, autostyling en fintech. Deze diversiteit zorgt voor een dynamische levensstijl en draagt zeker bij aan mijn motivatie om me te blijven ontwikkelen in de kickbokswereld."

Veilig vechten en dromen van Hollywood

Verhoeven beseft zich wel dat kickboksen een gevaarlijke sport is. "Ik vecht zo veilig als mogelijk is," zegt hij. "Ik wil mijn hoofd zoveel mogelijk ontzie en schade tegengaan. Daarom heb ik een bepaalde vechtstijl gecreëerd. Sommigen vooral critici vinden dit saai, anderen noemen het tactisch en slim. Ik probeer te winnen op een manier waarop mijn lichaam er geen langdurige schade aan overhoud."

Naast zijn kickbokscarrière heeft Verhoeven ook al een aantal acteerrollen op zijn naam staan. Hij speelde onder meer in de films "Black Lotus" en "Furious 7." En wie weet zien we hem binnenkort wel schitteren als Marvel-superheld. "Ik ben mijn hele leven al gek op films," zegt hij. "Een rol als Marvel-superheld als dat zou kunnen."

Een inspirerend voorbeeld

De rol die Verhoeven dan zou ambiëren: "Captain America. Man... Die is zo cool. Stel je voor dat zoiets mogelijk zou zijn, dat zou helemaal te gek zijn. Als dat lukt is mijn wensenlijstje ingevuld."

Binnenkort is Verhoeven te zien in de actieflim Den of Thieves 2 met een echte sterren cast, welke rol de kickbokser daar speelt is nog niet bekend maar zijn fans kijken uit naar de film.

Rico Verhoeven is ondanks kritiek een bewijs dat je met hard werken en doorzettingsvermogen alles kunt bereiken wat je wilt. Of je nu de beste kickbokser ter wereld wilt worden, een succesvolle zakenman wilt worden of wilt schitteren in Hollywood, alles is mogelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws