šŸŽ„ 'Nico komt voor de R van Rico!' Glory debutant kijkt al voorbij Rigters wedstrijd Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

šŸŽ„ 'Nico komt voor de R van Rico!' Glory debutant kijkt al voorbij Rigters wedstrijd

šŸŽ„ 'Nico komt voor de R van Rico!' Glory debutant kijkt al voorbij Rigters wedstrijd

Nico 'Big Sexy' Horta zal als lastminute vervanger de ring ingaan tegen Levi Rigters tijdens Glory 92 op 18 mei. En hij komt om te winnen.

Het was een verrassing voor velen dat Nico 'Big Sexy' Horta als vervanger voor Jahfarr Wilnis zal dienen tijdens Glory 92 tegen de nummer 1 titeluitdager uit de Glory zwaargewicht divisie. De grota vraag bij de kickboksfans is wie is Nico 'Big Sexy' Horta?

  • Nico 'Big Sexy' Horta vervangt Jahfarr Wilnis en neemt het op tegen Levi Rigters tijdens Glory 92 op 18 mei.
  • Horta heeft nog een score te vereffenen met Rigters, aangezien hij in hun amateurtijd verloor.
  • Hij is vastbesloten om te winnen en wraak te nemen.

Tegen Vechtsport Info zegt Big Sexy dat de fans hem niet moeten onderschatten, bovendien heeft hij nog een appeltje te schillen met Rigters waar hij in hun amateur tijd van verloor. "Voor mij is het ook een soort van revanche. Ik kreeg toen 8 tellen, maar die gaat ik nu goedmaken", zegt Horta.

Levi en ik hebben een rekening te vereffenen

Onder de indruk van Rigters is Horta niet, sterker nog hij kijkt al voorbij het gevecht van zaterdag. "Nico komt voor de R van Rico (Rico Verhoeven. red.), ik ga straks voor het hoogte."

Nu hebben al meer kickboksers zich gericht op de Glory kampioen maar zal Horta eerst langs Rigters moeten die gezien wordt als de opvolger va de King of Kickboxing. Op Glory 92 zal blijken of Big Sexy zijn naam in steen zal graveren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws