🎥 Mike Tyson vs Jake Paul persconferentie kijk je vanavond hier! Nieuws
Nieuws

🎥 Mike Tyson vs Jake Paul persconferentie kijk je vanavond hier!

🎥 Mike Tyson vs Jake Paul persconferentie kijk je vanavond hier!

De Mike Tyson vs JakePaul persconferentie is live te volgen in Nederland vanaf 23:30 uur lokale tijd en te zien hier bij Vechtsport Info.

Naast Tyson en Paul zullen ook de Ierse boksheldin Katie Taylor en haar tegenstandster Amanda Serrano aanwezig zijn. Zij vechten op dezelfde avond in de undercard.

De bokswereld houdt zijn adem in voor de sensationele clash tussen bokslegende Mike Tyson en YouTube-ster Jake Paul. Vanavond, maandag, trappen beide vechters de hype machine officieel op gang tijdens een gezamenlijke persconferentie in het Apollo Theater in New York City.

LIVE vanaf 23:30 uur! Tyson vs. Paul persconferentie: Mis het spektakel niet!

De persconferentie in New York vormt de eerste stop van een tour die op donderdag verdergaat in Arlington, Texas. Op 20 juli zal het titanengevecht tussen Tyson en Paul daadwerkelijk plaatsvinden in het AT&T Stadium in dezelfde stad. De partij is exclusief te zien op streamingdienst Netflix.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws