Mike Tyson en 3 vechtlegendes maken comeback voor miljoenen toernooi Nieuws
Nieuws

Mike Tyson en 3 vechtlegendes maken comeback voor miljoenen toernooi

Mike Tyson en 3 vechtlegendes maken comeback voor miljoenen toernooi

Een uniek toernooi, getiteld 'Baddest Man Over 50', is momenteel in de maak voor december 2024 en zal plaatsvinden in Saudi-Arabië, volgens bronnen. Het toernooi zal vier legendes uit de vechtsportwereld, die de leeftijd van 50 jaar zijn gepasseerd, samenbrengen voor een spectaculaire strijd.

Het format: Twee halve finales en een finale

Het toernooi zal bestaan uit twee halve finales en één finale, waarbij de deelnemers strijden om de titel van 'baddest man over 50'. Dit unieke format belooft spannende gevechten en een onvergetelijke avond voor vechtsportfans over de hele wereld.

De deelnemers: Hunt, Tyson, Tua en Lewis

De vier vechtsportlegendes die zijn getarget voor het 'Baddest Man Over 50' toernooi zijn Mark Hunt, Mike Tyson, David Tua en Lennox Lewis. Drie van de vier beoogde deelnemers hebben mondeling ingestemd met het idee.

Deze selectie van deelnemers belooft een indrukwekkende showcase van kracht, vaardigheid en doorzettingsvermogen.

"De prijzenpot zou ergens in de range van 30 tot 40 miljoen dollar liggen," aldus bronnen. Dit toernooi is niet alleen een viering van de carrières van deze vechtsportlegendes, maar biedt hen ook de kans om nog een keer te schitteren op het wereldtoneel, terwijl ze strijden om de prestigieuze titel en een aanzienlijke prijzenpot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws