Vechtlegende Mark Hunt maakt comeback: 'Geboren om te knokken' Nieuws
Nieuws

Vechtlegende Mark Hunt maakt comeback: 'Geboren om te knokken'

Vechtlegende Mark Hunt maakt comeback: 'Geboren om te knokken'

Mark Hunt, voormalig UFC-zwaargewicht titeluitdager, maakt zijn terugkeer in de wereld van de vechtssporten bekend. Na een korte pensionering van het boksen, waarbij hij zijn laatste gevecht won door knock-out tegen Sonny Bill Williams, heeft Hunt zijn zinnen gezet op bare-knuckle boksen.

Deze beslissing van Mark Hunt volgt na een reeks uitdagingen in zijn carrière, waaronder een verlies tegen Justin Willis in 2018 en een langdurige rechtszaak tegen de UFC.

Van UFC naar Bare-Knuckle boksen

Hunt's overstap naar bare-knuckle boksen werd onthuld tijdens een gesprek op Ariel Helwani’s MMA Hour. Ondanks dat hij tegenwoordig niet echt van vechten houdt, gelooft hij dat dit zijn roeping is. "Ik vecht niet omdat ik het graag doe. Ik vecht omdat God mij heeft gemaakt om een vechter te zijn," zei Hunt.

Deze nieuwe richting in zijn carrière biedt hem niet alleen financiële stabiliteit, maar ook een nieuwe uitdaging in de vechtsportwereld (lees verder onder video).

Hunt's motivatie en toekomstplannen

Mark Hunt, die al meer dan drie decennia actief is in de vechtsport, ziet financiële stabiliteit als een belangrijke drijfveer voor zijn terugkeer. "Natuurlijk is de motivatie vanaf het begin geld geweest. Het is altijd geld geweest, ik ga hier niet zitten en leugens vertellen... Iedereen moet een baan hebben!" aldus Hunt.

Zijn ervaring en vastberadenheid maken hem een interessante toevoeging aan de wereld van het bare-knuckle boksen. Fans en volgers van Hunt zijn benieuwd naar zijn prestaties in deze nieuwe, uitdagende vorm van vechtsport.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws