Meisje pakt lastige vent keihard aan! 'Leer MMA-vechten' Nieuws
Nieuws

Meisje pakt lastige vent keihard aan! 'Leer MMA-vechten'

Meisje pakt lastige vent keihard aan! 'Leer MMA-vechten'

Suki, het meisje in de video maakte korte metten nadat zij zomaar werd opgetild door een man in Kowloon, Hong Kong. Met een MMA-techniek die zij leerde vloog de man koprollend door de lucht.

Het meisje twijfelt geen moment als zij wordt vastgegrepen op straat eerder deze week. Met een zogenaamde 'schaar techniek' neemt zij de man te grazen. Deze maakt een koprol door de lucht en land plat op zijn rug. Een dame komt tussenbeide om erger te voorkomen.

Neem les

In de commentaren op video die viraal ging kreeg Suki flink wat bijval. ,,Zie je wel als meisje moet je jezelf kunnen verdedigen. Neem MMA-les mensen je ziet het", was een van de reacties. Het moet gezegd worden de jongedame stond haar mannetje.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws