McGregor vs Khabib! Nieuwe video met waanzinnige beelden Nieuws
Nieuws

McGregor vs Khabib! Nieuwe video met waanzinnige beelden

McGregor vs Khabib! Nieuwe video met waanzinnige beelden

Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov acteerde in het meest controversiële gevecht tijdens UFC 229 in 2018. Inmiddels drie jaar geleden is een video van de vechtpartij deze week opnieuw viraal gegaan op sociale media.

In wat werd aangekondigd en ook gepromoot als een gevecht voor de leeftijden, nam McGregor het op tegen de voormalige ongeslagen lichtgewicht kampioen Khabib in Las Vegas. Het gevecht zelf duurde vier ronden voordat McGregor opgaf door op Khabib's schouder te tikken. Maar Khabib was nog niet klaar.

Toen Khabib zag dat zijn goede vriend Rizvan Magomedov door McGregor's jiu-jitsu-coach Dillon Danis buiten de UFC-kooi werd aangevallen, sprong Khabib over de kooi en lanceerde hij zichzelf langs een tafel op de grond. In een poging zijn dodelijke handen in Danis gezicht te planten.

Massaal vechten

De boel escaleerde in een massale vechtpartij waarbij McGregor zich ook niet onbetuigd liet. Naderhand kreeg Khabib een boete van $ 500.000 en een schorsing van negen maanden, terwijl McGregor een boete van $ 50.000 en een schorsing van zes maanden kreeg.

Khabib verontschuldigde zich na de ruzie, maar benadrukte hoe hij werd uitgelokt in de aanloop naar het gevecht. De ongeslagen Dagestani wees erop dat McGregor de spot had gedreven met zijn religie, zijn vader en zijn land in de aanloop naar hun confrontatie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws