'McGregor gaat UFC-kampioen Oliveira KO slaan' (video) Nieuws
Nieuws

'McGregor gaat UFC-kampioen Oliveira KO slaan' (video)

'McGregor gaat UFC-kampioen Oliveira KO slaan' (video)

Michael Bisping, UFC-commentator gelooft dat Conor McGregor een echte kans heeft om Charles Oliveira te verslaan voor de UFC-lichtgewicht titel. Volgens de Brit zal McGregor de Braziliaan 'KO' slaan.

UFC-kampioen Charles Oliveira de man die bekend staat als 'Do Bronx' heeft Tony Ferguson, Michael Chandler en Dustin Poirier verslagen in zijn laatste drie wedstrijden. Om hiermee zijn status als lichtgewicht koning te versterken.

Terwijl hij het in zijn volgende gevecht opneemt tegen Justin Gaethje tijdens UFC 274, kijken veel fans al naar de mogelijkheid dat hij later deze zomer weer gaat vechten. Er van uitgaande dat hij kampioen zal blijven. Islam Makhachev wordt gezien als een leidende kanshebber. Maar als er één man is die je nooit moet afschrijven, is het McGregor.

Hij kan het

De slagkracht en precisie van de Ier is altijd duidelijk geweest. Tijdens een recent interview met Joe Rogan, deed de eerder genoemde Bisping een verbluffende bewering. ,,Ik zal je dit vertellen, als er een persoon is tegenover wie je McGregor in de top-5 zou moeten zetten zou het Charles Oliveira zijn," zei Bisping.

,,Ik zeg alleen maar, er is een potentieel dat Conor terugkomt, Charles Oliveira KO slaat en weer kampioen wordt. " Conor McGregor vocht in 2021 twee keer en verloor beide keren van Dustin Poirier. Hij liep ook een gebroken been op waar hij op het moment van schrijven nog steeds van aan het herstellen is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws