'Angst!' Poetin was bang voor UFC-ster McGregor's cadeau Nieuws
Nieuws

'Angst!' Poetin was bang voor UFC-ster McGregor's cadeau

'Angst!' Poetin was bang voor UFC-ster McGregor's cadeau

Vladimir Poetin testte de whisky die hij van Conor McGregor kreeg op vergif voordat hij het dronk. UFC-ster McGregor schonk de allereerste fles van zijn eigen merk Proper Twelve whisky aan Vladimir Poetin. Maar de Russische president moest deze eerst laten controleren.

De Russische president Poetin vertrouwt niets of niemand zelfs McGregor en zijn eigen whisky niet. Poetin,die vorige maand zonder reden Oekraïne binnenviel, ontmoette McGregor tijdens het WK 2018 in Rusland. Tijdens hun korte ontmoeting bood de Notorious de Russische premier een fles van zijn Proper Twelve whisky aan als een geschenk.

Maar Poetin's beveiliging was er snel bij om de drank in handen te krijgen voordat ze deze op giftige ingrediënten controleerden, zo schrijft de Daily Star. ,,Veel mensen weten niet dat ik de allereerste fles Proper Twelve Irish whisky aan Vladimir Poetin heb geschonken", vertelde McGregor in 2019 op een persconferentie in Rusland.

Geen vergif

,,President Poetins beveiliging is ongeëvenaard, zoals je zeker weet, men rotzooit niet met Vladimir. Dus ik heb de fles cadeau gedaan en ik heb hem aan zijn beveiliging gegeven. Ze moesten de vloeistof uit de fles halen om er zeker van te zijn dat de vloeistof veilig was en niet misschien vergiftigd was of wat dan ook, en toen werd het geschonken aan Vladimir Poetin", aldus McGregor.

McGregor voegde eraan toe dat hij niet in staat was om iets met de president te drinken en zei: ,,Ik heb hem sindsdien niet meer gesproken om te zien wat hij ervan vond. Hoewel ik zeker weet dat hij ervan genoten heeft." De Ier was destijds in Rusland om zijn whisky te promoten en om plannen voor zijn UFC-comeback aan te kondigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws