Cédric Doumbé's gevecht in gevaar na zwaar motor-ongeluk MMA Nieuws
MMA Nieuws

Cédric Doumbé's gevecht in gevaar na zwaar motor-ongeluk

Cédric Doumbé's gevecht in gevaar na zwaar motor-ongeluk

Cédric Doumbé's gevecht op 17 mei in Parijs tijdens Bellator Champions Series Paris staat mogelijk op het spel. Zijn tegenstander, Derek Anderson, heeft zich ernstig gewond aan zijn linkerbeen na een zwaar motorongeluk.

Anderson: "Ik kan niet vechten. Nooit meer op de motor"

"Ik ben zo ontzettend teleurgesteld dat ik niet kan vechten," aldus Anderson op zijn sociale media. "Jullie hebben geen idee. Ik stap nooit meer op een motor." De Amerikaan, die ook wel bekend staat als "Barbaric", deelde een foto van een diepe snijwond op zijn voet.

Zoekt Bellator een nieuwe tegenstander?

DAZN, de officiële uitzender van PFL en Bellator, meldt dat Anderson naar de spoedeisende hulp is gebracht. Mocht zijn forfait definitief worden, dan zal Cédric Doumbé, die begin maart nog verloor van "Baki", op zoek moeten naar een nieuwe tegenstander.

Wie durft de kooi in tegen de Franco-Kameroener?

De vraag is of de organisatie op korte termijn een vervanger kan vinden. Een revanche tegen Baysangur Chamsoudinov, waar velen op gehoopt hadden, zit er in ieder geval niet in. De zoektocht is dus geopend naar een dappere vechter die het aandurft om de kooi in te gaan tegen de Frans-Kameroener.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws