Glory titelgevecht Tarik Khbabez tegen gevaarlijke Roemeen? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Glory titelgevecht Tarik Khbabez tegen gevaarlijke Roemeen?

Glory titelgevecht Tarik Khbabez tegen gevaarlijke Roemeen?

Glory Kickboxing, de toonaangevende organisatie in de kickbokswereld, plant volgens diverse bronnen een groots evenement in Roemenië. Als is dit nog niet officieel door de organisatie naar buiten gebracht.

Een gevecht tussen de huidige lichtzwaargewicht kampioen, Tarik Khbabez, en de nummer acht gerangschikte uitdager, Bogdan Stoica zou zelfs op de rol staan (niet officieel aangekondigd, red.). Mocht het gevecht wat nu nog een gerucht is tot stand komen, dan belooft een memorabele clash te worden in de lichtzwaargewicht divisie, die momenteel wordt aangevoerd door Khbabez.

Contractondertekening vangt aandacht op Sociale Media

Op sociale media circuleren beelden waarop te zien is hoe Alin Fălcușan, manager en eigenaar van GFC, samen met Bogdan Stoica een contract ondertekent voor een gevecht. Fălcușan uitte zijn hoop dat Stoica de titel naar Roemenië zal brengen, wat de anticipatie voor een gevecht met Khbabez alleen maar vergroot.

Reacties en steun van enthousiaste fans voor Stoica geven weer dat deze er naar uit zien; "Glory 93", reageert een fan kort. Waar een ander zegt dat het een waar eerbetoon is aan het land waar onder andere Glory zwaargewicht Benny Adegbuyi vandaan komt.

Nog niets officieel

De officiële bevestiging van Glory Kickboxing over het evenement in Roemenië in nog niet gedaan, maar insiders zien dit als een logische vervolgstap na het succes van een eerder evenement in Bulgarije. Wel wordt op Wikipedia al gemeld dat het Glory 93 event in 24 juni plaats zou vinden in het Galați Stadium, Galați.

Het talent in de regio van het voormalige Oostblok is onmiskenbaar, met vechters zoals Stefan Latescu die binnen Glory een indrukwekkende reeks successen hebben geboekt. De verwachtingen zijn hooggespannen voor dit evenement, waarbij fans hopen op een spectaculaire confrontatie tussen Khbabez en Stoica.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws