Logan Paul zet 1 Miljoen op het spel en daagt Conor McGregor uit Nieuws
Nieuws

Logan Paul zet 1 Miljoen op het spel en daagt Conor McGregor uit

Logan Paul zet 1 Miljoen op het spel en daagt Conor McGregor uit

Logan Paul heeft UFC-ster Conor McGregor uitgedaagd voor een Weddenschap van $1 Miljoen. De inzet is aanzienlijk verhoogd voor de aankomende bokswedstrijd tussen Logan Paul en Dillon Danis.

Gisteren heeft Paul via sociale media een uitdaging gesteld aan Conor McGregor om $1.000.000 op het spel te zetten. De voormalige UFC vedergewicht en lichtgewicht kampioen traint Danis, en het verbale vuurwerk is al begonnen.

"Zonder twijfel zal Dillon winnen," vertelde McGregor aan Matchroom Boxing. "Ze krabbelen nu al terug. Ze hebben een beest wakker gemaakt. Ik ken Dillon al jaren en heb vele malen met hem getraind. Ik begeleid hem, ik ga hem trainen voor dit gevecht en ik garandeer een overwinning."

Paul en Danis, een Bellator MMA weltergewicht, zullen het tegen elkaar opnemen op 14 oktober in Manchester, Engeland

De 28-jarige Paul heeft onlangs enkele vermakelijke en spectaculaire optredens verzorgd voor de WWE, maar nu richt hij zijn aandacht weer op het boksen. Paul vocht onlangs tegen Floyd Mayweather Jr. in een niet-scorende, acht ronden durende exhibition match in juni 2021.

Hij stond ook tegenover de Britse YouTuber KSI in een professionele wedstrijd in november 2019, waarbij hij verloor via een verdeelde beslissing in een gevecht over zes ronden. Danis, 29 jaar oud, had elk één wedstrijd in Bellator in 2018 en 2019, waarbij hij beide overwinningen behaalde door middel van een submission in de eerste ronde.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws