Conor McGregor's nieuwste vriendin haalt uit! 'Doen wat we zelf willen' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor's nieuwste vriendin haalt uit! 'Doen wat we zelf willen'

Conor McGregor's nieuwste vriendin haalt uit! 'Doen wat we zelf willen'

Conor McGregor heeft nieuwe vriendin gevonden in boksster Ebanie Bridges die hem afgelopen weekend ondersteunde in een promo actie. Maar hebben de twee daadwerkelijk iets samen?

De actie van Conor McGregor en Ebanie Bridges afgelopen zaterdag op het boksevent waar Anthony Joshua een succesvolle terugkeer maakte door Robert Helenius knock-out te slaan maakte de tongen los.

Gelijk werd er gespeculeerd dat McGregor en Bridges een setje zouden vormen. Echter is de vriendin van de Ierse UFC ster hoogzwanger en zijn er geen tekenen van een breuk.

Ebanie Bridges spreekt zich uit over relatie met UFC Conor McGregor

Gisteren liet Bridges echter van zich horen en verweerde ze zich tegen de kritiek die haar kant op kwam. Ze bracht naar voren dat haar intentie achter de samenwerking lag bij het promoten van het merk Forged Irish Stout.

"Shoutout naar iedereen die over mij en @TheNotoriousMMA @ForgedStou praat. Vooral naar degenen die kritiek hebben, want jullie praten het hardst 🫶🏼. Ik waardeer het dat jullie ons en de Forged Stout promoten. Absolute legendes 😘😘 ILY We doen wat we willen", verkondigde Bridges met vastberadenheid.

Het verweer van Bridges toont haar vastberadenheid om haar beslissing te rechtvaardigen en de nadruk te leggen op de promotionele aspecten van haar associatie met McGregor. Terwijl sommige critici hun twijfels uitte over de aard van de samenwerking, blijft Bridges achter haar keuze staan en benadrukt ze de positieve kanten van de situatie.

Ze omarmt de aandacht, inclusief zowel de positieve als negatieve, en ziet het als een kans om haar bokscarrière verder te bevorderen en het merk Forged Irish Stout te promoten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws