Logan Paul in de rechtbank tegen UFC-ster na wurgpoging Nieuws
Nieuws

Logan Paul in de rechtbank tegen UFC-ster na wurgpoging

Logan Paul in de rechtbank tegen UFC-ster na wurgpoging

Rodney Peterson, beter bekend als "de nep-Logan Paul" vanwege zijn gelijkenis met de YouTuber, claimt dat hij slachtoffer is geworden van een gewelddadige actie door UFC-ster Nate Diaz. Tijdens een vechtpartij op Bourbon Street in april vorig jaar werd Peterson door Diaz bewusteloos gewurgd.

Peterson beweert dat hij geen kwade bedoelingen had toen hij Diaz aansprak. "Ik liep naar Nate Diaz toe. Niet om problemen te zoeken, ik wilde hem juist een drankje aanbieden of met hem praten om hem te kalmeren. Er zat niets kwaads achter mijn woorden en ik ben hem niet agressief benaderd."

Hij nam me meteen in een wurggreep

Het verhaal van Peterson neemt een bizarre wending. "Ik stap op de stoeprand af, hij loopt langs me heen en probeert me te passeren. Hij grijpt beide handen vast, gooit er eentje omlaag en slaat me met een haak op mijn kaak. Dan trekt hij mijn andere hand omlaag, grijpt me in een guillotine-wurggreep en begint me te wurgen. In de rechtbank beweerde hij dat hij die knie gooide omdat hij dacht dat ik naar zijn kruis zou grijpen."

Peterson besloot geen aangifte te doen bij de politie, maar stapt wel naar de burgerlijke rechter. En daarbij krijgt hij onverwachte steun. "Ik heb niets met de strafzaak gedaan," zegt Peterson, "maar Logan [Paul] helpt me met de civiele zaak. Ik heb er zelf eigenlijk niet veel mee te maken gehad. Ik ben hem erg dankbaar dat hij me helpt, want ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Laat staan met een f*cking UFC-legende. Ik zou zo'n juridische strijd tegen iemand van dat kaliber nooit kunnen betalen."

Logan Paul betaalt mijn rechtszaak

"Logan was er vanaf het begin bij betrokken hij zal ook in de rechtbank zijn. Hij steunde me meteen nadat het gebeurde. Ik was er slecht aan toe. Daarna bracht hij me in contact met een advocaat. Hij is me enorm van dienst geweest tijdens dit hele proces. Daar ben ik hem dankbaar voor."

Peterson beweert dat Logan Paul hem zelfs voorziet van een gratis advocaat. "Hij heeft een advocaat gevonden die het pro bono doet, geloof ik. Of op zijn kosten, of zoiets. Dat weet ik niet precies."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws