Chaos op WrestleMania: Logan Paul pakt overwinning met hulp van Youtube Ster Pro Wrestling
Pro Wrestling

Chaos op WrestleMania: Logan Paul pakt overwinning met hulp van Youtube Ster

Chaos op WrestleMania: Logan Paul pakt overwinning met hulp van Youtube Ster

Logan Paul verdedigde met succes zijn WWE United States Championship op het grootste podium van het professioneel worstelen, WrestleMania 40. Hij kreeg wel wat onverwachte hulp van Youtube ster IShowSpeed.

Triple Threat Match tegen voormalige Wereldkampioenen

Tijdens de tweede nacht van WrestleMania 40 in Philadelphia nam Paul het op tegen twee voormalige wereldkampioenen: Randy Orton en Kevin Owens. In een spectaculaire en harde wedstrijd wist Paul uiteindelijk te zegevieren. Na een vliegende "frog splash" vanaf de bovenste ringtouw op Owens behaalde hij de overwinning.

Bekijk de Hoogtepunten, Inclusief de Finish, in de Video Hieronder!

Alle drie worstelaars kregen hun momenten om te shinen en voerden hun signature moves uit. Op een gegeven moment sloeg Paul beide tegenstanders met zijn kenmerkende boksbeugel. Orton wist zijn RKO finisher toe te passen op Paul.

Maar voordat de scheidsrechter tot drie kon tellen, trok iemand verkleed als een PRIME fles hem uit de ring. Deze mysterieuze persoon bleek niemand minder dan Youtube ster IShowSpeed te zijn. Orton reageerde door hem vervolgens op de commentaartafel te trakteren op een RKO.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws