🎥 Spoedoperatie! UFC-ster Cowboy Cerrone ernstig gewond Nieuws
Nieuws

🎥 Spoedoperatie! UFC-ster Cowboy Cerrone ernstig gewond

🎥 Spoedoperatie! UFC-ster Cowboy Cerrone ernstig gewond

Voormalig UFC weltergewicht vechter Donald Cerrone zou op zaterdag 18 mei tijdens het "Unleash The Beast" event van de Professional Bull Riders (PBR) op de rug van UFC baas Dana White's stier "Twisted Steel" klimmen.

Helaas raakte de 41-jarige Cerrone eerder deze week ernstig gewond tijdens het oefenen op een mechanische stier. Hij scheurde daarbij zijn biceps volledig af. Hierdoor kan "Cowboy" niet meedoen aan het evenement in Texas.

Cerrone: "Dit is niet het einde, ik kom sterker terug!"

"Zoals jullie allemaal weten, zou ik op 18 mei op de PBR World Finals op Dana White's 'Twisted Steel' rijden," schreef Cerrone op Instagram. "Ik ben net met spoed geopereerd vanwege een volledige biceps afscheuring!

Zoals het spreekwoord zegt: speel je met vuur, dan verbrand je je wel eens. Dit is niet het einde. Ik ga revalideren en kom er sterker terug!"

Dana White: "Slecht idee vanaf het begin!"

UFC CEO Dana White vindt dat Cerrone zich aan een waanzinnig avontuur waagde. "Vanaf het begin vond ik dit een slecht idee voor Cowboy," aldus White in een verklaring aan MMAmania.com. "Twisted Steel is de gevaarlijkste stier van de PBR. Hij heeft 90 procent van zijn ruiters afgegooid. Laten we het overlaten aan de professionals tijdens de PBR World Finals in Arlington."

Deze uitspraak is een flinke draai om de oren vergeleken met White's eerdere houding in januari.

Dana White daagde Cerrone uit met flinke donatie

"Cowboy Cerrone daagde 'Twisted Steel' uit en zei dat hij op mijn stier wilde rijden," vertelde White eerder aan zijn Twitter-volgers. "Maar mijn stier is een echte vechtersbaas. De laatste professionele PBR-ruiter die op hem zat, hield het 2,5 seconden vol. Dus Cowboy Cerrone, ik accepteer je uitdaging."

"Ik doneer $50.000 aan het goede doel naar jouw keuze als je op hem kunt blijven zitten. En als je acht seconden volhoudt, geef ik je $100.000", aldus White.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws