Levensgevaarlijk! Ex UFC-badboy Darren Till gaat gevecht aan met beruchte Rus Nieuws
Nieuws

Levensgevaarlijk! Ex UFC-badboy Darren Till gaat gevecht aan met beruchte Rus

Levensgevaarlijk! Ex UFC-badboy Darren Till gaat gevecht aan met beruchte Rus

Darren Till de voormalige UFC badboy slaat een nieuwe weg in in zijn carrière in vechtsporten. De Brit staat gepland de strijd aan te gaan met de beruchte Magomed Ismailov.

De voormalige uitdager voor de Weltergewicht titel had de afgelopen jaren niet volgens plan gepresteerd in de UFC. Zijn overstap naar het Middengewicht begon goed met een verrassende overwinning op Kelvin Gastelum, en zelfs een nipte beslissingsnederlaag tegen Robert Whittaker gaf hoop. Toenmalig kampioen Israel Adesanya noemde zijn naam vaak en het leek alsof Till een serieuze bedreiging was in de 185 pond divisie.

Maar toen wurgde Derek Brunson hem zonder veel ceremonie in slaap, en Dricus du Plessis deed hetzelfde iets meer dan een jaar later. Till stond plotseling op een drievoudige nederlaag met een handvol nare knieblessures tussen de nederlagen door. Het was duidelijk dat er iets moest veranderen.

Till vroeg om zijn ontslag en kreeg deze. Aanvankelijk kondigde hij aan dat hij wat bokswedstrijden wilde doen en dan terugkeren naar de UFC Octagon, en nu lijkt er wat duidelijkheid te zijn over die eerste stap. Hij heeft het nog niet bevestigd, maar het Russische mediabron Red Fury heeft aangekondigd dat hij waarschijnlijk tegen Magomed Ismailov zal boksen voor de CKOPO-promotie.

Levensgevaarlijke Rus tegen Darren Till de ring in

De bovenstaande post is de aankondiging, en de vertaalde onderschrift luidt: "Volgens de informatie die we hebben, staat Magomed Ismailov tegen Darren Till op het punt om plaats te vinden bij een van de toernooien in Rusland! De partijen zijn in een vergevorderd stadium van onderhandelingen. Deze informatie is ons bevestigd door een vriend van Magomed Ismailov."

Ismailov is goed bekend op sociale media, maar hij is niet alleen een influencer. Hij is een 37-jarige Middengewicht met een professioneel MMA-record van 18-3-1, evenals een 3-0 bokscarrière. Hij heeft enkele zeer goede vechters verslagen, hoogwaardige Russische vechters zoals Aleksander Emelianenko, Ivan Shtyrkov en Alexander Schlemenko.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws