UFC-ster Darren Till voor de rechter! Bekend schuld op strafbaar feit na rijverbod Nieuws
Nieuws

UFC-ster Darren Till voor de rechter! Bekend schuld op strafbaar feit na rijverbod

UFC-ster Darren Till voor de rechter! Bekend schuld op strafbaar feit na rijverbod

Darren Till heeft Voormalig UFC-vechter heeft ervoor gekozen schuld te bekennen aan rijden zonder verzekering en rijden tijdens ontzegging, zoals gemeld door de Liverpool Echo.

Eerder dit jaar verliet Darren Till de UFC. Hoewel hij sindsdien niet heeft gevochten, houden velen de BadBoy nog steeds in de gaten om te zien wat de toekomst voor hem in petto heeft. Sommigen geloven dat hij een UFC-titel zal behalen, terwijl anderen niet zeker weten of hij ooit nog zal vechten. Hoe dan ook, hij heeft een grote fanbase en dat zal nog lange tijd zo blijven.

Darren Till weer in de problemen 

Onlangs heeft hij zichzelf in moeilijkheden gebracht met de wet. In het eerder genoemde artikel is bevestigd dat Till op woensdag schuld heeft bekend aan twee aanklachten met betrekking tot het rijden in een voertuig terwijl dit niet mocht.

Het bericht geeft aan dat Till gisteren verscheen voor de Liverpool Magistrates' Court voor een geplande rechtszaak. Hij besloot schuldig te pleiten aan het rijden zonder verzekering en het rijden tijdens ontzegging in mei van dit jaar.

Hij was ook aangeklaagd voor het belemmeren van een agent bij de uitvoering van zijn taak. Dit werd echter door het Openbaar Ministerie ingetrokken. Tijdens een zitting in juni had hij oorspronkelijk op alle drie de aanklachten niet schuldig gepleit.

Rijbewijs in gevaar

Hij veranderde echter van gedachten op woensdag, waarbij Till's advocaat Paul Williams verzocht om de zitting uit te stellen vanwege een verzoek op basis van "speciale redenen".

Dit had betrekking op de aanklachten, aangezien de rechtbank werd geïnformeerd dat Till naar verluidt niet geloofde dat hij op dat moment ontzegd was. De hoop is dat hij door dit verzoek eventuele punten op zijn rijbewijs kan vermijden, naast verdere ontzegging te voorkomen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws