'Pats en pats!' Boze MMA-trainer deelt lijfstraf uit aan vechters voor afwijkend gedrag Nieuws
Nieuws

'Pats en pats!' Boze MMA-trainer deelt lijfstraf uit aan vechters voor afwijkend gedrag

'Pats en pats!' Boze MMA-trainer deelt lijfstraf uit aan vechters voor afwijkend gedrag

MMA-vechters uit Dagestan werden geconfronteerd met strenge straffen van hun trainer vanwege hun te lange haren. De straf die volgde was heftig en liet een diepe indruk achter kijkers naar de video.

De coach gebruikte een soort zwiepende stok om slagen uit te delen aan vechters die niet voldeden aan de vereiste haarstijl, namelijk kort in plaats van lang. Hoewel de vechters uit Dagestan bekend staan om hun veerkracht, maakte deze straf toch wel indruk. Ook kregen vechters die niet op tijd kwamen of een training miste er flink van langs.

Haarstijl voorschriften MMA-vechters zorgen voor ophef

De haarstijl voorschriften in de wereld van MMA zijn hier en daar streng en sommige trainers nemen deze regels uiterst serieus. In dit geval leek de trainer te streven naar een uniforme uitstraling voor zijn vechters, met korte kapsels als de voorkeur.

Hoewel discipline en toewijding aan de sport belangrijke waarden zijn in MMA, heeft deze ongewone vorm van disciplinering toch vragen opgeroepen binnen de vechtsportgemeenschap. Het incident werpt ook een schijnwerper op de culturele en esthetische aspecten van haarstijl in de sport en hoe deze van invloed kunnen zijn op de sporters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws