Juridische vijand UFC-ster McGregor slachtoffer overval: 'Opzet of toeval?' Nieuws
Nieuws

Juridische vijand UFC-ster McGregor slachtoffer overval: 'Opzet of toeval?'

Juridische vijand UFC-ster McGregor slachtoffer overval: 'Opzet of toeval?'

Een vrouw die een schadevergoeding claimt tegen voormalig UFC kampioen Conor McGregor is recent slachtoffer geworden van een angstaanjagende inbraak toen gemaskerde mannen haar huis in Dublin binnenvielen zo meldt de Irish Mail on Sunday.

De vrouw, die zich samen met haar partner en kind in het huis bevond, was "ontdaan" na het incident in haar woning in Dublin, dat zich in de vroege ochtenduren van vrijdag 14 juni afspeelde, aldus een bron.

Naar verluidt braken drie mannen met bivakmutsen haar huis in Drimnagh, in het zuiden van Dublin, rond 2.20 uur 's nachts binnen. De mannen gingen naar boven, waar de partner van de vrouw hen bij de slaapkamerdeur aantrof.

Flinke steekwond

Ze schreeuwden: "Waar is het geld?" voordat de man, in zijn dertiger jaren, achteruit werd geduwd en een vuistslag in zijn gezicht kreeg. De partner van de vrouw slaagde erin de mannen op de een of andere manier terug de trap af te vechten, maar liep daarbij wel een steekwond in zijn buik op.

Link met rechtszaak tegen McGregor

Er is geen sprake van dat de aanval verband houdt met de zaak van de vrouw tegen McGregor. Al beweerde bronnen dat dit wel het geval zou zijn. De zitting staat momenteel gepland voor november en zal naar verwachting twee weken duren.

De procedures werden meer dan drie jaar geleden ingeleid bij het High Court, maar er zijn geen details over de claim van de vrouw in openbare zitting besproken.

Schadevergoedingsclaim

De MMA-vechter heeft alle beschuldigingen tegen hem ten sterkste ontkend. Afgelopen maand stelde het High Court de behandeling van de schadevergoedingsclaim tegen hem vast op een datum in november.

De advocaten van McGregor hadden geprobeerd de zaak uit te stellen tot november omdat hij op 29 juni tegen Michael Chandler in de UFC zou vechten.

Afgelopen vrijdag werd aangekondigd dat de comeback-wedstrijd van McGregor was geannuleerd slechts twee weken voordat deze in Las Vegas zou plaatsvinden. UFC-directeur Dana White zei dat McGregor een "blessure" heeft. Er werden geen verdere details gegeven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws