Leraar en student vechten ruzie uit voor de klas! 'Eindbaas' (video) Nieuws
Nieuws

Leraar en student vechten ruzie uit voor de klas! 'Eindbaas' (video)

Leraar en student vechten ruzie uit voor de klas! 'Eindbaas' (video)

Worstelen op matten is een veel voorkomende plek, maar worstelen in de klas? Dan ook nog met een professor? Hoe raar het ook mag klinken, het incident vond plaats en de video ervan ging meteen viraal.

De studenten en de mensen op sociale media genoten met volle teugen van de wedstrijd en waren verheugd om het incident te zien plaatsvinden. Zelfs UFC-veteraan Marion Reneau voegde zich bij de commentaar sectie om haar reactie te delen. "ha, leuk!"

De studenten en de mensen op sociale media genoten met volle teugen van de wedstrijd en waren verheugd om het incident te zien plaatsvinden. De twee toonden enkele 'fatsoenlijke' worstelvaardigheden die ook belangrijk zijn in MMA.

Eindbaas

Reactie van mensen op het bericht gingen alle kanten op. ,,Ze zijn eigenlijk heel goed. Overhemd zit nog goed. Ik ben onder de indruk. Als school zo was geweest, had ik er misschien meer van genoten. Een paar verdomd goede worstelaars. Die professor is wel een eindbaas.”

Zoals we in de clip kunnen zien, was de worsteling tussen de twee vrij serieus en de klas was in voor een traktatie. De professor had echter in verschillende gevallen de overhand op de student.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws