KSI Keert terug naar de boksring voor 2-tegen-1 gevecht: 'echte kampioenen' Nieuws
Nieuws

KSI Keert terug naar de boksring voor 2-tegen-1 gevecht: 'echte kampioenen'

KSI Keert terug naar de boksring voor 2-tegen-1 gevecht: 'echte kampioenen'

Social media sensatie KSI, echte naam Olajide Olatunji, maakt deze zomer zijn terugkeer naar de boksring voor een zeldzaam 2-tegen-1 bokswedstrijd. KSI is geen onbekende in het opnemen tegen twee tegenstanders op dezelfde avond.

Tijdens het inaugurele MF & DAZN X Series evenement in 2022 nam hij het op tegen Brandon Scott, beter bekend als Swarmz, en Luis Alcaraz Pineda in opeenvolgende gevechten, waarbij hij beide tegenstanders knock-out sloeg.

KSI versus Anthony Taylor en Slim Albaher

Op 31 augustus zal KSI deelnemen aan een "handicapped tag team match" tegen voormalig Bellator-ster en huidig Misfits Boxing lichtzwaargewicht kampioen, Anthony Taylor. Samen met Taylor zal Misfits middengewicht titelhouder en ongeslagen YouTuber Slim Albaher de ring betreden.

Dit gevecht staat gepland als hoofdact van het tweede jubileumevenement van Misfits Boxing in Dublin.

Reacties van Anthony Taylor en Slim Albaher

Anthony Taylor was er snel bij om de uitdaging te accepteren. Hij benadrukte zijn eerdere overwinningen in de influencer boksscene en liet weten klaar te zijn om KSI te verslaan.

Taylor verklaarde: "Je kunt GOAT niet spellen zonder 'AT'. KSI, ik ga je in elkaar slaan, er is niets wat je kunt doen. Ik heb Salt Papi al verslagen, ik heb King Kenny al verslagen, ik ben de f*cking veroveraar."

Slim Albaher deelde ook zijn reactie op sociale media: "2v1 lmao. Ik zou zijn lichten in mijn eentje uitslaan. Als dit mijn enige kans is na jaren achter KSI aan te jagen, dan spijt het me AT, je wordt niet getagd. Laten we het laten gebeuren."

KSI's bokscarrière en voorbereiding

KSI heeft sinds 2022 een aantal demonstratiewedstrijden gewonnen. Zijn officiële record is echter 1-1, met een overwinning op zijn Prime Hydration-partner Logan Paul in 2019 en een unanieme beslissing verlies tegen Tommy Fury vier jaar later. Fury is dezelfde vechter die Jake Paul zijn eerste carrièreverlies bezorgde in de boksring.

KSI's trainingsregime en strategie

Met de aankomende strijd tegen zowel Taylor als Albaher, heeft KSI zijn trainingsregime geïntensiveerd. Zijn team werkt aan strategieën om om te gaan met de unieke dynamiek van een 2-tegen-1 gevecht. KSI's trainingskamp heeft gefocust op zowel uithoudingsvermogen als kracht om te zorgen dat hij beide tegenstanders aankan.

Verwachtingen voor de grote nacht

De verwachting is dat dit evenement een hoogtepunt zal zijn in de wereld van influencer boksen. Fans wereldwijd kijken uit naar hoe KSI zich zal houden tegen twee kampioenen in de ring. Dit gevecht belooft een mix van spanning, vaardigheid en onvoorspelbaarheid te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws