KSI tegen George Foreman (75) de boksring in: Is de bokssport een circus geworden? Nieuws
Nieuws

KSI tegen George Foreman (75) de boksring in: Is de bokssport een circus geworden?

KSI tegen George Foreman (75) de boksring in: Is de bokssport een circus geworden?

KSI, de bekende YouTube-ster en bokser, heeft in een controversiële post op sociale media George Foreman, de 75-jarige bokslegende, uitgedaagd voor een gevecht.

KSI blijkt met deze stunt de spot te willen drijven met het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson (58), dat later dit jaar zal plaatsvinden. Er is veel kritiek op dit soort gevechten en experts vragen zich af of de bokssport een circus is geworden.

KSI vs. Jake Paul de rivaliteit gaat verder

De rivaliteit tussen KSI en Jake Paul is alom bekend. Beide YouTubers zijn de afgelopen jaren overgestapt naar de bokssport en proberen elkaar voortdurend te overtroeven. Met zijn uitdaging aan Foreman lijkt KSI de grenzen van de bokssport te verleggen en de spot te drijven met de trend van YouTubers die tegen bokslegendes vechten.

"Ik ben terug schat! Vechten tegen een 75-jarige legende en voormalig kampioen. Maak je geen zorgen, leeftijd is niets anders dan een getal. Forman slaat harder en is sneller dan ooit tevoren!", zegt KSI in zijn post.

"Deze 1 April grap van KSI is van het hoogste niveau. Vraag me af op wie hij deze heeft gericht...", post The Sportsman.com

Kritiek op Paul vs. Tyson

Het gevecht tussen Jake Paul en Mike Tyson heeft al veel kritiek gekregen. Velen vinden het onethisch dat een onervaren vechter als Paul het opneemt tegen een 58-jarige legende. KSI lijkt met zijn uitdaging aan Foreman deze kritiek te versterken en te suggereren dat het gevecht tussen Paul en Tyson niets meer is dan een mediastunt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws