'Krypto niet! 'Dakloze vangt klappen van Superman na aanval op Batman (video) Nieuws
Nieuws

'Krypto niet! 'Dakloze vangt klappen van Superman na aanval op Batman (video)

'Krypto niet! 'Dakloze vangt klappen van Superman na aanval op Batman (video)

Bizar moment waarop 'Superman' een dakloze aanpakt nadat de zwerver 'Batman' zou hebben aangevallen met een verkeerspion.

Een man verkleed als Superman werd op camera vastgelegd, terwijl hij midden in een straat in Las Vegas een dakloze man er flink van langs geeft. Deze had Batman aangevallen en bleef agressief.

Krav Maga

James Rich, die een superman kostuum droeg, zei dat hij handelde uit zelfverdediging en dat zijn Krav Maga skills hem goed van pas kwamen. Toen de vechtpartij zich begon te ontvouwen, stopten voorbijgangers om te kijken en velen dachten dat het onderdeel was van een straatshow in Las Vegas.

Maar het bleek bittere ernst, mensen die in de menigte stonden te kijken schreeuwden naar hem dat hij de dakloze man moest laten gaan. Superman gaf nog een laatste klap in het gezicht, waardoor de man van zijn voeten gesalgen werd en op het beton terechtkwam.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws