Uitsmijters slaan er genadeloos op los! 'Boksen of Krav Maga' (video) Nieuws
Nieuws

Uitsmijters slaan er genadeloos op los! 'Boksen of Krav Maga' (video)

Uitsmijters slaan er genadeloos op los! 'Boksen of Krav Maga' (video)

Beelden van een aantal uitsmijters die een aantal lastige mannen keihard aanpakken gaan viraal op social media. Te zien is dat er flink op los wordt geslagen maar dat de mannen hardleers zijn.

Als uitsmijter of beveiliger moet je heel wat in je mars hebben en het liefst vreedzaam lastige klanten terecht wijzen. Toch gebeurt het dat er overgegaan wordt tot extreem geweld. Zo ook in de video waar een man een van de uitsmijters lijkt uit te dagen.

Als de uitsmijter genoeg heeft van de man haalt hij uit en slaat deze neer en trapt nog even na. Een collega van de buitensmijter lijkt in eerste instantie de KO gegane man te willen helpen, maar straft deze ook nog even af als deze weerwoord geeft.

Ineens komen er nog wat mannen ten tonele en loopt de boel uit de hand en vallen er nog een aantal klappen. De vraag blijft welke vechtsport de uitsmijters als achtergrond hebben, Krav Maga of boksen. Extreem geweld of gerechtvaardigde actie....?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws