Koning van het Geweld wil Jorge Masvidal een pak slaag geven: 'Moordenaar' Nieuws
Nieuws

Koning van het Geweld wil Jorge Masvidal een pak slaag geven: 'Moordenaar'

Koning van het Geweld wil Jorge Masvidal een pak slaag geven: 'Moordenaar'

Mike Perry wil Jorge Masvidal als volgende tegenstander in Bare-Knuckle gevecht. De als een van de meest gevaarlijken en knotsgek bestempelde Perry wil een absolute topstatus bereiken.

Na zijn overwinning op voormalig UFC-kampioen Eddie Alvarez bij BKFC 56 afgelopen weekend, richt Mike Perry, de nieuw gekroonde "Koning van het Geweld", zijn blik op Jorge Masvidal als ideale tegenstander voor zijn volgende gevecht.

Masvidal's Achtergrond in Bare-Knuckle gevechten trekt Perry's aandacht

Masvidal, bekend om zijn vroegere achtertuin gevechten naast Kimbo Slice, heeft Perry's interesse gewekt. Perry ziet een bare-knuckle gevecht tussen hen als een onweerstaanbare attractie, mede vanwege Masvidal's status als 'oorspronkelijke bare-knuckle straatvechter'.

In een recent interview benadrukte Perry zijn respect voor Masvidal en zijn indrukwekkende carrière. "Ik heb het uiterste respect voor Jorge Masvidal," zei Perry. "Hij is een moordenaar. We hebben hem letterlijk mensen zien doden in MMA."

Andere opties voor Perry: Pettis, Till, en een uitdaging van Dillon Danis

Hoewel Masvidal Perry's droomgevecht blijft, staat hij ook open voor andere mogelijkheden in 2024, waaronder gevechten tegen Anthony Pettis, Darren Till, en een recente uitdaging van Dillon Danis.

Danis, bekend om zijn polariserende persoonlijkheid, daagde Perry uit via Twitter. Perry ziet potentie in een gevecht tegen Danis, mede vanwege de aandacht die Danis met zich meebrengt, wat kan leiden tot hoge pay-per-view verkopen.

"Als hij geïnteresseerd is, en hij zou dat vulgaire spul naar mij beginnen te praten en miljarden views krijgen op sociale media voor ons gevecht, dan ben ik daarvoor in," zei Perry.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws