Chandler klaar voor McGregor: 'Frustratie ten top maar we gaan ervoor' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Chandler klaar voor McGregor: 'Frustratie ten top maar we gaan ervoor'

Chandler klaar voor McGregor: 'Frustratie ten top maar we gaan ervoor'

Michael Chandler begon 2023 met de verwachting dat hij tegen Conor McGregor zou vechten. Nu eindigt hij het jaar met het eerste inactieve jaar van zijn professionele MMA-carrière en de hoop dat het gevecht met McGregor alsnog in 2024 zal plaatsvinden.

Chandler Uit Frustratie over Uitblijven McGregor Gevecht; "[Ben ik] gefrustreerd geweest? Absoluut. Geïrriteerd? Misschien hier en daar een beetje," gaf Chandler toe tijdens The MMA Hour op maandag. "We krijgen die rush, we houden van vechten, we houden van vechten. Ik train veel, dus het is moeilijk om te trainen zonder dat worteltje voor je neus en dat licht aan het einde van de tunnel van een daadwerkelijke datum."

McGregor en Chandler, een gevecht in de wacht

Toen McGregor, 35, en Chandler, 37, in februari tekenden om The Ultimate Fighter 31 te filmen, was de verwachting dat ze in de tweede helft van 2023 tegen elkaar zouden vechten. Om verschillende redenen kwam deze match echter niet tot stand.

McGregor heeft in oktober aan verslaggevers verteld dat de UFC april als zijn comeback gevecht targette en uitte frustratie over zijn lange afwezigheid. De voormalige tweedivisie UFC-kampioen heeft sinds juli 2021, toen hij een ernstig beenletsel opliep in zijn trilogiegevecht tegen Dustin Poirier, niet meer gevochten.

Chandler blijft positief ondanks onzekerheid

Chandler blijft positief ondanks de onzekerheid en wacht geduldig op de bevestiging van het gevecht. "Ik heb nu meer dan een jaar de tijd gehad om na te denken over en te visualiseren hoe ik Conor knock-out sla, al zijn tapes te bekijken, de trainingsbeelden die naar buiten komen te zien.

Ik zie dat hij traint, ik zie dat hij terugkomt," zei Chandler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws