Koekje van eigen deeg voor UFC-ster McGregor! Rivaal slaat terug
Home / Nieuws / Koekje van eigen deeg voor UFC-ster McGregor! Rivaal slaat terug

Koekje van eigen deeg voor UFC-ster McGregor! Rivaal slaat terug

Conor McGregor is de voormalige UFC vedergewicht- en lichtgewicht kampioen. Tijdens een nachtelijk spervuur ​​van tweets bespotte eerder vandaag hij de twee huidige titelhouders Alex Volkanovski en Islam Makhachev. Maar Volkanovksi gaf de ier een koekje van eigen deeg.

Het paar zal in februari de strijd aangaan. Met de Australiër die tot 155 pond zal stijgen om zijn Russische rivaal uit te dagen, vergelijkbaar met McGregor in 2016, maar de Ier beweerde dat het gevecht slecht bekeken zou worden.

En Volkanovski ging naar Twitter om subtiele schaduw te werpen op de voormalige kampioen van zijn divisie, eraan herinnerend dat fans McGregor eerder had gezegd “winnaars richten zich op winnen, verliezers richten zich op winnaars”, waar de Ier weinig reactie op had. McGregor gaf zelfs toe dat hij “gelukkig” was voor Volkanovski en bood hem advies voor de toekomst.

Kijk en leer

“Gewoon kijken en monitoren maat”, schreef McGregor. “Dat is alles. Ik ben blij voor je om eerlijk te zijn. Ik kom terug. Dit is nog niet voorbij. Weet je.” Volkanovski reageerde door op te merken dat er respect was tussen het paar, voordat hij verklaarde dat hij “McGregor graag tegemoet zou treden in diens comeback gevecht”.

Volkanovski heeft eerder met McGregor gewerkt en geeft toe dat hij hem niet graag tot de grootste vedergewichten aller tijden wil rangschikken, gezien zijn gebrek aan verdediging van de wereldtitel. De Ier won tussentijds goud in juli 2015 toen hij werd gedwongen om het op te nemen tegen Chad Mendes in plaats van Jose Aldo, en onttroonde de Braziliaan in december.

Bekijk ook

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira vocht tegen Adesanya met geheim gehouden blessure

Pereira wilde niet dat de blessure uitlekte

'Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

‘Stop met doping! McGregor uitgedaagd door oud-rivaal voor gevecht

Na zijn gewonnen wedstrijd daagde hij Conor McGregor uit.

Uit de cel de ring in! 'Stop nooit met vechten'

Uit de cel de ring in! ‘Stop nooit met vechten’

Ruim 8 maanden bracht Velasquez door in de gevangenis

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page