Koekje van eigen deeg voor UFC-ster McGregor! Rivaal slaat terug Nieuws
Nieuws

Koekje van eigen deeg voor UFC-ster McGregor! Rivaal slaat terug

Koekje van eigen deeg voor UFC-ster McGregor! Rivaal slaat terug

Conor McGregor is de voormalige UFC vedergewicht- en lichtgewicht kampioen. Tijdens een nachtelijk spervuur ​​van tweets bespotte eerder vandaag hij de twee huidige titelhouders Alex Volkanovski en Islam Makhachev. Maar Volkanovksi gaf de ier een koekje van eigen deeg.

Het paar zal in februari de strijd aangaan. Met de Australiër die tot 155 pond zal stijgen om zijn Russische rivaal uit te dagen, vergelijkbaar met McGregor in 2016, maar de Ier beweerde dat het gevecht slecht bekeken zou worden.

En Volkanovski ging naar Twitter om subtiele schaduw te werpen op de voormalige kampioen van zijn divisie, eraan herinnerend dat fans McGregor eerder had gezegd "winnaars richten zich op winnen, verliezers richten zich op winnaars", waar de Ier weinig reactie op had. McGregor gaf zelfs toe dat hij "gelukkig" was voor Volkanovski en bood hem advies voor de toekomst.

Kijk en leer

"Gewoon kijken en monitoren maat", schreef McGregor. "Dat is alles. Ik ben blij voor je om eerlijk te zijn. Ik kom terug. Dit is nog niet voorbij. Weet je." Volkanovski reageerde door op te merken dat er respect was tussen het paar, voordat hij verklaarde dat hij "McGregor graag tegemoet zou treden in diens comeback gevecht".

Volkanovski heeft eerder met McGregor gewerkt en geeft toe dat hij hem niet graag tot de grootste vedergewichten aller tijden wil rangschikken, gezien zijn gebrek aan verdediging van de wereldtitel. De Ier won tussentijds goud in juli 2015 toen hij werd gedwongen om het op te nemen tegen Chad Mendes in plaats van Jose Aldo, en onttroonde de Braziliaan in december.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws