Worstelaars overleven gevecht met grizzlybeer! 'Bijna fataal' Nieuws
Nieuws

Worstelaars overleven gevecht met grizzlybeer! 'Bijna fataal'

Worstelaars overleven gevecht met grizzlybeer! 'Bijna fataal'

Kendall Cummings redde zijn vrienden, August Harrison, Brayden Lowry, en Orrin Jackson van een zekere dood toen de jonge worstelaars werden aangevallen door een wilde grizzleybeer. Vorig weekend waren de 4 worstelaars in het Shoshone National Forest in de staat Wyoming toen zij in gevecht geraakten, met een wilde grizzlybeer.

Het is aan het kordate optreden van Kendall te danken dat de knapen, allen fanatieke college worstelaars het hebben overleefd.

"We liepen in het park, en opeens hoorde ik iets en keek ik de beer recht in de ogen aan", zei Brayden Lowry. "Beer, beer, beer!' was het enige dat ik kon uitbrengen, waarna wij wegrenden." Echter keerde Kendall zich om en besloot met de beer te vechten.

"Ik wilde mijn vrienden beschermen, maar achteraf gezien was het wel gevaarlijk zegt Kendall die zwaargewond raakte." Foto's van de jonge knaap na de aanvaring met de beer liegen er niet om. Kendall had maar liefst 60 hechtingen in zijn hoofd nodig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws