UFC-icoon McGregor fokt de boel flink op! 'Shitface'
Home / Nieuws / UFC-icoon McGregor fokt de boel flink op! ‘Shitface’

UFC-icoon McGregor fokt de boel flink op! ‘Shitface’

UFC-icoon McGregor fokt de boel flink op! 'Shitface'

Conor McGregor reageert op Islam Makhachev’s titelgevecht in het UFC 280 main event. De flagrante Ier wisselt beledigingen uit met Ben Askren en Ali Abdelaziz de manager van Makchachev en zaakwaarnemer van Khabib Nurmagomedov.

Een belangrijk lichtgewicht titelgevecht staat in de boeken en McGregor was er weer als de kippen bij om zijn mening te ventileren. De voormalige UFC-kampioen heeft het niet zo op Makhachev en diens coach Khabib. En dat liet hij weten ook in inmiddels verwijdere tweets.

Stelde niks voor

Na Islam Makhachev’s titelwinst bij UFC 280 gisteren in Abu Dhabi, plaatste McGregor een reeks tweets gericht op de nieuwste kampioen van de organisatie. McGregor was niet alleen kritisch over Makhachev’s optreden in de tweede ronde tegen Charles Oliveira, hij gaf ook aan dat hij de middelen heeft om de Russische kampioen die hij een ‘shitface’ noemt te verslaan als de twee vechters het tegen elkaar opnemen.

De uitspraken trokken de aandacht van figuren uit de hele MMA-wereld, waaronder manager Ali Abdelaziz en voormalig UFC-weltergewicht Ben Asken. Abdelaziz, de CEO van Dominance MMA, een bedrijf dat Islam Makhachev en Khabib Nurmagomedov beheert, maakte bezwaar tegen McGregors vermelding van wijlen Abdulmanap Nurmagomedov (overleden vader Khabib en coach. Red).

McGregor hekelde ‘vaders plan’, een routekaart waar vaak naar wordt verwezen naar het kampioenschap, zeggen Khabib en Makhachev, volgens Abdulmanap die ze al vroeg in hun carrière hadden opgesteld.

Terugkeer niet duidelijk

McGregor, 34, heeft niet meer deelgenomen aan wedstrijden sinds hij in juli 2022 een gebroken been opliep tegen Dustin Poirier. De blessure kwam in een trilogie wedstrijd en betekende zijn tweede opeenvolgende verlies voor Poirier.

Zijn tijdlijn voor terugkeer is onduidelijk, hoewel hij momenteel zijn acteerdebuut filmt in een remake van Road House. Hij speelt naast Jake Gyllenhaal. Een releasedatum werd niet bekendgemaakt.

Bekijk ook

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken! Zó doe je dat

Fury vs Chisora III vandaag LIVE kijken

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! 'Eerste in zijn soort'

Uniek 1 Miljoen MMA-event in Europa! ‘Eerste in zijn soort’

In totaal zullen 16 atleten deelnemen aan de reeks

Rauwe vleeseter 'Liver King' ontmaskert door MMA-kampioen

Rauwe vleeseter ‘Liver King’ ontmaskert door vechtkampioen

Liver King veroordeelde het gebruik van

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page