Knock-out koning Nabil Haryouli boekt vernietigende winst in MMA-gevecht tegen Igor Felipe Nieuws
Nieuws

Knock-out koning Nabil Haryouli boekt vernietigende winst in MMA-gevecht tegen Igor Felipe

Knock-out koning Nabil Haryouli boekt vernietigende winst in MMA-gevecht tegen Igor Felipe

Nabil Haryouli wist gisteravond een snelle overwinning te behalen in de eerste ronde van zijn MMA-gevecht tegen Igor Felipe bij Enfusion/8TKO in Alkmaar. De vechter en Mocro Maffia acteur lijkt niet te stoppen in zijn weg naar de top.

Het gevecht vond plaats tijdens het Enfusion-evenement in Alkmaar, waarbij Haryouli zijn fans en toeschouwers trakteerde op een spectaculaire prestatie. Met snelle combinaties, goed geplaatste trappen en een sterke verdediging liet hij zien dat hij een geduchte tegenstander is in de MMA-wereld.

Indrukwekkende prestatie: Haryouli behaalt snelle KO-overwinning in MMA-gevecht

Met deze indrukwekkende overwinning voegt Nabil Haryouli een nieuwe prestatie toe aan zijn al indrukwekkende cv. Het is duidelijk dat hij een opkomende ster is om in de gaten te houden en het zal volgens insiders niet lang duren voordat hij in het vizier komt van een grote MMA-organisatie, al zal Enfusion hem zeker willen behouden om haar MMA-divisie verder uit te breiden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws