Wat maakt Enfusion topvechter Nabil Haryouli zo gevaarlijk? Nieuws
Nieuws

Wat maakt Enfusion topvechter Nabil Haryouli zo gevaarlijk?

Wat maakt Enfusion topvechter Nabil Haryouli zo gevaarlijk?

Nabil Haryouli is een van ons land gevaarlijkste vechters en wordt vaak vergeleken met Mike Tyson. De Marokkaans-Nederlandse atleet boezemt menig tegenstander in en heeft echte knock-out power.

Als vechter is Haryouli gevreesd in de ring, bij Enfusion maakt de topatleet een bliksem carrière door, bij het grote publiek is Haryouli bekend als acteur in de serie Mocro-maffia. Maar in de ring regeert de KO koning over zijn opponenten.

"Wie" maakt Nabil Haryouli zo gevaarlijk, zijn oudere broer die alle tegenstanders heel goed bestudeert en voor Nabil het perfecte gevechtsspel plan maakt om te vernietigen... De ware kracht achter Nabil is het scherpe zicht, 100% toewijding en harde werk van zijn oudere broer!", is de mening van de fans. En daar zouden deze wel eens gelijk in kunnen hebben.

Nabil Haryouli is een echte sloper in de ring

Binnenkort staat de veelzijdige vechter in een kooigevecht tijdens Enfusion in Alkmaar tegenover Igor Filipe. Een ding is zeker deze zal het zwaar krijgen en volgens de experts niet lopend de kooi verlaten.

Enfusion brengt kickbokscompetitie met namen als Tayfun Ozcan, Andy Souwer, Saenchai, Endy Semeleer, Muhammed Simsek, Nabil Haryouli, Robin Ciric en nog veel meer vechters van wereldklasse.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws