🎥 Kickbokser Nidal Bchiri vecht zich naar gelijkspel in Rusland: 'Controverse' Nieuws
Nieuws

🎥 Kickbokser Nidal Bchiri vecht zich naar gelijkspel in Rusland: 'Controverse'

🎥 Kickbokser Nidal Bchiri vecht zich naar gelijkspel in Rusland: 'Controverse'

Nidal Bchiri de Nederlandse-Marokkaanse vechter stond gisteren oog in oog met de geduchte Kirill Sidelnikov in de arena van URAL FC in Perm, Rusland. Het gevecht eindigde uiteindelijk in een gelijkspel, wat de vastberadenheid van beide strijders benadrukte.

Nidal Bchiri, bekend vanwege zijn prestaties bij Enfusion kickboksen kon de winst niet naar zich toetrekken, het was een intens gevecht want geen van beiden gaf ook maar een millimeter toe.

De juryleden, die elke ronde aandachtig hadden gevolgd, bevonden zich in een lastige positie. De intense strijd tussen Bchiri en Sidelnikov was zo nauwgezet en evenwichtig dat ze uiteindelijk geen winnaar konden aanwijzen. "Het gelijkspel was een weerspiegeling van de ongelooflijke inzet van beide vechters", aldus een commentaar op social media.

Deelname niet geheel zonder controverse

Niet alleen Nidal Bchiri, maar ook andere getalenteerde vechter uit de stal van Enfusion lieten zijn vaardigheden zien in dit opmerkelijke evenement. Boubaker El Bakouri, ook de Belg Cedric de Keirsmaeker, die onlangs deelnam aan het Glory Kickboxing talenten programma House of Glory, was van de partij. Helaas eindigden hun gevechten niet in hun voordeel. Juri de Sousa, die voor Glory uitkomt, vocht ook in het event maar moest eveneens zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander.

De deelname van deze Glory- en Enfusion-vechters aan het evenement was opmerkelijk, maar niet zonder controverse. Rusland staat op de zwarte lijst voor diverse sporten vanwege het aanhoudende conflict met Oekraïne, wat de aanwezigheid van internationale atleten in het land tot een delicate kwestie maakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws